15.12.2023
10 fotografi de la noi sunt implicati intr-o campanie de caritate! Acestia si-au propus sa aduca zambet pe fetele a 10 mamici: „Au ales sa doneze o sedinta” - VIDEO

10 fotografi si-au propus sa aduca zambet pe fetele a 10 mamici care in prag de iarna s-au pomenit singure cu micutii lor in brate. Mai multe despre aceasta campanie afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

De Craciun toata lumea poate fi Mos Craciun macar pentru un minut, ajutand oamenii care au nevoie de sustinere.

„Pentru al 12-lea an noi demaram Campania de Craciun „In bratele mamei” pentru a sustine mamicile si copilasii din centru. In acest an avem mai multe activitati printre care un targ care va fi pe 16 decembrie in care mamele vor veni sa doneze hainute si jucarii, pentru a sustine mamicile din centru. Alta cauza care acum este in actiune, sunt „Ambasadori ai bunatatii”. Avem 10 oameni frumosi care s-au alaturat si ne sustin promovand ideea de a face bine. Anume acesti oameni vad familii fericite, implinite si cine daca nu ei ar putea sa promoveze ideea de a face bine. Acesti oameni au ales sa doneze o sedinta pentru copii nostri”, a mentionat Ionela Donos, manager relatii publice.

Primul mesaj al Olgai Tapordei dupa ce a coborat de pe muntele Vinson: „Tricolorul Moldovei flutura in vantul antarctic, marturisind ca niciun vis nu e prea mare” - FOTO

Irina este unul dintre cei 10 fotografi care au acceptat sa doneze o sedinta foto si sa sustina mamele care vor sa-si pastreze pruncul alaturi de ele.

„Mi-a fost foarte apropiata si idea si tematica. Ma axez mai mult pe fotografiile mama-copil”, a spus Irina Spinei, fotograf.

Horoscop 15 decembrie 2023. Noroc de bani si surprize mari in dragoste pentru doua zodii

Femeile care vor beneficia de ajutor se afla intr-un centru unde sunt asigurate cu mancare, haine, dar si ajutor din partea specialistilor. „Sunt ghidate 24 de ore de pedagogii nostri sociali care le invata absolut tot”, a povestit Mihaela Belei, coordonator centru maternal.

Articole din aceeasi categorie