30.03.2024
Ți-o amintești pe moldoveanca care cânta alături de Tataee de la BUG Mafia hit-ul „Noi Doi” în urmă cu 12 ani? Cum arată și ce face în prezent Adriana Rusu - FOTO/VIDEO

Adriana Rusu tocmai a lansat un nou single care dezvăluie povestea a doi îndrăgostiți care văd viața ca pe un dans și apreciază fiecare moment împreună, „pas cu pas”. 

Piesa „Ca un vals” este compusă și produsă de către Felix Popescu (Felix Noa), Alin Onoiu (SMAX) și Florin Circiu, la Moleql Records.

Regizat de către George Toma, videoclipul ilustrează mai multe cupluri care se află în etape diferite ale vieții, dar care, îndrăgostite fiind, se lasă în brațele iubirii și se bucură de dragoste. 

Copiii lui Michael Jackson sunt acum adulți în toată firea. Paris, Prince și Blanket, împreună la o gală - FOTO

„Majoritatea pieselor din ultima vreme mi s-au părut triste, iar eu sper că acest single să ne reamintească că dragostea adevărată este de fapt frumoasă și se construiește din momente liniștite în care armonia dintre parteneri este esențială, asemenea unui vals. Venim pe lume să iubim și îmi doresc să nu pierdem asta”, spune Adriana Rusu despre noul ei single.

Adriana Rusu s-a născut la 13 decembrie 1986, în Lăpușna, localitate din Republica Moldova. Cântă de la 7 ani și tot atunci a început să studieze pianul, scrie click.ro.

Ce vârstă are în realitate Tanti Ludmila. Mama lui Dan Bălan a făcut o precizare: „Există pe internet o greșeală”

În 2004, a înregistrat prima ei melodie, iar în 2007 un prieten a prezentat-o producătorului muzical Vlad Irimia (alias Tataee de la BUG Mafia), cu care a înregistrat piesa de debut, „Noi doi”, care a devenit hit atât în România, cât și în Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie