10.01.2023
Zodiile predispuse sa te dezamageasca intr-o relatie amoroasa

In functie de felul in care te raportezi la o relatie, vei avea diverse motive pentru care te vei simti dezamagita de partenerul de cuplu. Important este sa spui ceea ce te deranjeaza si sa iti dai seama daca mai merita sa acorzi o sansa. Sunt unele semne zodiacale care, prin comportamentul pe care il au, vor produce o astmosfera negativa in cuplu si tind sa te dezamageasca.

Fecioara

Fara nicio urma de indoiala, ti-ai dat seama pana acum despre Fecioare ca ele cauta sa aiba parte de performante in toate aspectele vietii, inclusiv in cel amoros. Iar asta se traduce prin faptul ca isi seteaza standarde nerealiste cand vine vorba de un potential partener de cuplu, ceea ce aduce multe nesigurante. Pe langa asta, isi pot critica foarte des persoanele alaturi de care formeaza un cuplu, chiar si pentru lucruri marunte pentru care nu ar trebui sa se certe sau sa ceara explicatii.

Cele 5 zodii care se entuziasmeaza cel mai usor

Rac

Racii accepta greu faptul ca pot gresi intr-o relatie. Se asteapta sa aiba tot timpul dreptate, iar daca nu se intampla asta, atitudinea lor se schimba radical si devin distanti, chiar si fata de partenerul de cuplu. Problemele dintr-o relatie mai apar si din cauza ca nu acorda suficient spatiu, iar acea persoana se simte sufocata de atentia venita din partea nativilor Raci. Trebuie sa se obisnuiasca cu gandul ca fiecare trebuie sa petreaca timp si cu propria persoana si ca aceasta distanta aduce si beneficii.

Berbec

Berbecii nu se lasa descoperiti cu usurinta, iar partenerii lor de cuplu trebuie sa depuna eforturi serioase pentru a-i cunoaste mai bine. Latura lor competitiva se reflecta intr-o maniera sau alta si intr-o relatie, iar asta nu le va aduce prea multe lucruri pozitive. Atmosfera tensionata datorata acestui aspect nu le va conveni partenerilor si se vor gandi serios sa puna punct relatiei. Nu ar trebui sa-si doreasca sa fie castigatori in relatie, ci sa caute armonia.

Varsator

De ce nu esti pregatita sa renunti la relatia ta, in functie de zodie

Varsatorilor nu le place deloc ideea de a urma sfaturile cuiva, nici macar daca acestea vin din partea partenerului de cuplu. Isi pot dezamagi persoana draga cu aceasta atitudine pentru ca va simti ca nu este importanta si ca nu tine cont deloc de ceea ce are de spus. Acesti nativi nu exprima deschis inca de la inceput ceea ce vor de la o relatie, iar starea de confuzie pe care o creeaza nu ii va ajuta deloc in consolidarea unei legaturi autentice cu o persoana.

Articole din aceeasi categorie