08.10.2022
Zodiile care vor straluci in luna octombrie 2022

O noua luna a inceput, a doua luna de toamna, asa ca a venit timpul sa vedem care vor fi zodiile care vor straluci in perioada aceasta!

Balanta

Pentru nativii Balanta, luna octombrie reprezinta in mare parte sezonul in care isi sarbatoresc ziua de nastere si poate ca acesta este si cel mai important motiv pentru care vor fi mereu in centrul atentiei. Vor fi rasfatatii astrelor, din toate punctele de vedere, prin urmare, nimeni nu va rezista in fata sarmului lor si se vor bucura de succes pe toate planurile. Nu sta si analiza lucrurile care ti se intampla, ci sarbatoreste-le! Acum este momentul tau.

Varsator

5 zodii sarcastice care pot rani oamenii cu umorul lor

Luna octombrie debuteaza in forta, iar planetele iti furnizeaza idei si argumente pentru a-ti seduce interlocutorii. Venus anunta o noua relatie romantica, mai ales pentru nativele singure. Acasa, ai putea fi ocupata cu reamenajarea unor spatii. O veste buna: veniturile tale cresc ca urmare a unei mariri de salariu, dar sunt posibile si unele rambursari.

Leu

Nu exista nimic care sa nu iti placa la sezonul Balantelor. Si care sa nu iti fie benefic! Soarele favorizeaza calatoriile si iti aduce cadourile pe care sperai sa le primesti de mult timp. Te intriga lucrurile pe care nu le intelegi si esti mult mai dispusa sa iti asumi riscuri. Incearca-ti norocul atat in cariera, cat si in viata personala pentru ca luna aceasta multe lucruri minunate ti se pot intampla!

Taur

Barbatii nascuti in aceste 3 zodii organizeaza cele mai frumoase intalniri pentru partenerele lor

Aceasta luna de toamna te gaseste intr-o dispozitie energica. Ai multe planuri puse pe hartie si vrei sa faci orice este nevoie pentru concretizarea lor. Majoritatea intrigilor care au loc in jurul tau nu te afecteaza. Esti mult prea concentrata pe propriul confort emotional. Atunci cand vine vorba de prietenii fara sens, nu mai faci nici un compromis.

Articole din aceeasi categorie