12.06.2019
Pestii vor fi subiectul barfelor la serviciu. Horoscop 12 iunie 2019
Uneori, in dragoste, privirile nu sunt de ajuns. Mai ales atunci cand intervin probleme. Vedeta zilei: Adriana Lima, model brazilian.

Berbec

Berbecii sunt sfatuiti sa evite confruntarile verbale cu persoane din afara familiei, chiar daca sunt convinsi ca au dreptate. Pastreaza-ti toata energia pentru relatia de cuplu, s-ar putea invi probleme delicate, care sa schimbe complet atmosfera. Nu este exclus ca persoana iubita sa vina cu un mesaj neasteptat, pe care l-a tinut ascuns multa vreme. Orice ar fi, nu iti pierde cumpatul pentru ca nu vei rezolva nimic. 

Taur

Taurii au nevoie de un scop in viata, pentru a-si pune in ordine gandurile si actiunile. Mai mult ca oricand, simt lipsa nu a banilor sau a iubirii, ci a unui sens profund, deasupra problemelor de zi cu zi. Daca ai posibilitatea, nu ezita sa petreci cateva ore in singuratate, pentru a te observa. Poate ca ceea ce faci nu mai are nicio legatura cu ceea ce simti.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni care au probleme in relatia de cuplu ar face bine sa renunte la strategia de detectiv. A banui e una, a afla cu totul alta. Intreaba direct daca ai dubii, dar asigura-te ca o faci cat se poate de clar si ferm. Daca raspunsul va fi o lunga tacere, poate ca este cazul sa o iei pe un alt drum.

Rac

Racii ar face bine sa-si aduca aminte ca e mijlocul saptamanii, nu weekend. Și, cel mai probabil, nici vacanta. Sunt inca multe de rezolvat, iar ideile ce contin plaje, cocktail-uri si muzica buna nu prea ajuta. Incearca sa pui lucrurile in ordine, daca se poate schiteaza un plan de viitor, altfel nu vei fi nici eficient, nici relaxat.

Leu

Nu te grabi sa pui in aplicare ideile tale stralucite. Primul motiv ar fi acelaca risti sa nu fie intelese si apreciate asa cum trebuie de oamenii din jurul tau. Al doilea motiv, astazi vor exista putine momente in care sa actionezi. Cel mai intelept ar fi sa te odihnesti si sa analizezi revenirea la implementarea ideilor mai tarziu. In plus, concentreaza-te la modul cum arati, pentru ca ai sanse sa intalnesti partenerul ideal de viata si e bine sa-l impresionezi.

Fecioara

Astazi poti face vizita cuiva foarte placuta. Poate fi vorba despre o persoana care a locuit mult timp departe si acum un mediu festiv i-ar aduce o bucurie foarte mare. Incearca sa nu strici aceasta vibratie buna cu remarci dure sau cu atitudine de nemultumit. Daca petreci timp in familie, aminteste-ti ca relatiile se bazeaza pe incredere reciproca. Lasa la o parte gelozia si iritarea. Daca esti singur, azi stai departe de oamenii casatoriti.

Balanta

Astazi pastreaza tacerea. E crucial sa iti restabilesti echilibrul emotional, sa te intelegi pe tine insuti si sa intelegi mai ales modul in care tu actionezi, mai ales atunci cand esti la o rascruce de drumuri in viata. Urmeaza o provocare uriasa, vei avea de rezolvat o mare problema personala sau una legata de cariera, asa ca e recomandat sa petreci o zi calma.

Scorpion

Petrece timpul inconjurat de cei dragi, astazi, ofera-le ingrijire, afectiune si vibratii pozitive. Sunt sanse ca un eveniment din familie sa fie de neuitat. E esential sa moderezi apetitul de a cheltui, daca mergi la cumparaturi, pentru a pastra situatia financiara echilibrata. Exista riscul sa cheltuiesti mai mult decat ar fi cazul, iar apoi sa regreti asta.

Sagetator

Pentru Sagetatori, ziua de miercuri nu aduce nimic special. O rutina plictisitoare, fara drame sau senzatii tari. Totul merge ca pe roate, exact cum v-ati planificat. La serviciu, totul merge struna, iar sefii nu mai prididesc in a va lauda efortul. Seara, va veti relaxa cu prietenii sau cu o carte in linistea caminului. Este posibil ca o ruda sa aiba nevoie de ajutorul vostru, insa reusiti sa o refuzati elegant. De asemenea, exista riscul unui conflict in familie, cel mai probabil cu copii, in cazul in care suntenti parinti.

Capricorn

Capricornii vor uita, astazi, de toate problemele si se vor bucura de razele soarelui de vara. Daca, dintr-un anumit motiv, sunteti ocupati cu munca, nu va faceti griji. Reusiti sa incheiati cu succes toate sarcinile care va revin. Seara, totusi, este un moment bun pentru intalniri romantice, declaratii de dragoste sau plimbari sub cerul noptii. Acest lucru este valabil atat pentru cei singuri, cat si pentru cei care se afla deja intr-o relatie.

Varsator

Varsatorii sunt intr-o continua agitatie. Veti avea parte de vizite inopinate, de oaspeti neanuntati si de convorbiri telefonice nesfarsite. Daca toate cele de mai sus nu va convin, astrele va recomanda o scurta vacanta. Dimineata, plecati de acasa, fiti indrazneti. Opriti telefonul, Internetul si bucurati-va de natura alaturi de oamenii pe care ii iubiti.

Pesti

Pestii vor fi subiectul barfelor la serviciu. Se vorbeste despre voi pe holuri si nu aveti nicio putere sa puneti capat situatiei. Sfatul astrelor este sa ignorati problema pentru ca totul va trece de la sine. Daca interveniti, nu faceti decat sa inflamati spiritele. Seara, linistea caminului va va oferi confortul psihic de care aveti nevoie. Va puteti delecta cu un film bun impreuna cu persoana iubita.

Articole din aceeasi categorie