13.01.2020
Perfectionisti, creativi si rebeli. Cine sunt capricornii showbizului moldovenesc
Sfarsitul lunii decembrie si o buna parte din ianuarie sta sub semnul zodiacal - Capricorn.

Despre nativii acestei zodii circula veritabile legende. Acestia sunt corecti, eficienti, seriosi si realisti.

Astrologii sustin ca riscul si aventura sunt foarte rar intalnite in programul zilnic al capricornilor. Noi insa am avea anumite dubii, odata ce artistii nascuti sub semnul Capricornului sunt mereu gata pentru experiente inedite si colaborari neasteptate, de succes.

Lista de personalitati din showbizul moldovenesc, pe care ti-o propunem in continuare, vine doar sa intareasca veridicitatea presupunerii noastre.

Alex Calancea

Fuziuni inedite si experimente muzicale de neuitat, la asta renumitul basist, Alex Calancea, este extrem de priceput. Capacitatea Capricornului de a indeplini la un nivel inalt activitatile in care este implicat, pare sa fie foarte observabila in cazul lui.

Anna Lesko

Blondina focoasa, Anna Lesko, face senzatie la fiecare aparitie. Talentul Capricornului de a-si controla excelent senzualitatea si de a si-o pune in valoare pare sa ii prinda foarte bine Annei.

Anisoara Loghin

Gazda serilor perfecte este intruchiparea disciplinei si a responsabilitatii, trasatura-cheie in profilul unui Capricorn adevarat.

Sorina Obreja

Sufletista si receptiva, stirista sta bine pe pozitie atunci cand este vorba de scopuri si obiective. Personalitatea puternica a Capricornului o inspira pe aceasta sa devina si ea, la randul sau, o sursa necontenita de inspiratie pentru altii.

Guz

Guz este un artist care stie si poate sa surprinda. Capacitatea de munca constanta, tipica Capricornului, ii asigura acestuia mereu locuri de frunte in topurile muzicale.

Romina Spinu

Interpreta Romina Spinu transforma norocul Capricornului de a fi un nativ foarte subtil si rafinat in atuurile sale, cucerind astfel inimile publicului nu doar gratie talentului sau, dar si datorita personalitatii pe care o are.

Igor Rusu

Pentru interpretul de muzica populara, Igor Rusu, cheia succesului este una simpla: munca, disciplina si talent. Din toate acestea, un adevarat Capricorn stie sa creeze ceva memorabil.

Iata si alti Capricorni celebri din Moldova:

Ionel Istrati

Image result for ionel istrati

Karizma

Vasile Botnaru

Dima Trofim

Image result for dima trofim

Iulian Turcanu

Iuliana Maranciuc

Vitalie Advahov

Image result for vitalie advahov

Mihai TeodorImage result for mihai teodor

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie