16.10.2020
Mercur retrograd din 14 octombrie pana in 3 noiembrie. Sfaturile astrologului Corina Leonte pentru aceasta perioada, dar si prognoza privind sfarsitul pandemiei

Nu stim exact ce inseamna, insa atunci cand auzim de mercur retrograd ne dam seama ca e nevoie de atentie.

Citeste si :  Astrologul Vasilisa Volodina a facut o prognoza cu privire la dezvoltarea pandemiei. „In acest moment rata de crestere a raspandirii virusului in lume se accelereaza.”

Contactata de echipa O Seara Perfecta, astrologul Corina Leonte a explicat ce inseamna mercur retrograd. „Mercur este o planeta importanta in viata noastra pentru ca ea guverneaza foarte multe arii ale vietii, asa domenii ca informatie, gandire, business, job, finante, plati, documente, careva contracte. Daca planeta este in retrograd, atunci ca si cum este un pic blocata. Energia este un pic blocata. In aceste domenii pot aparea careva dificultati, mai mici sau mai mari, in functie de astrograma personala a omului.”

Astrologul a oferit mai multe sfaturi despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faci atunci cand mercurul este retrograd.„Chiar daca mercur retrogradeaza asta ar insemna ca e timpul cand trebuie sa revizui ceva, sa recitesti, sa reinnoiesti, sa mergi in urma si sa te uiti unde ai facut, cum ai facut, care ti-au fost greselile si atunci poti sa castigi in aceasta perioada, deci nu este o pierdere, nu este un ghinion sau care e urat, doar ca trebuie sa luam o pauza si nu e favorabil sa incepem un job, o relatie, un document, sa se incheie un contract, nu se fac achizitii mari. Atentia noastra trebuie sa fie aici.”

„Daca e vorba despre anumite interventii chirurgicale si plastice, as zice ca un pic sa ne retinem pana pe 10 sau 14 noiembrie. Venus, care raspunde de aceasta sfera este slaba, in semnul zodiacal al Fecioarei si nu-i sta bine acolo, de aceea fiti atenti daca faceti niste interventii chirurgicale plastice. In acelasi timp, pana pe 14 noiembrie noi avem Marte retrograd. Marte raspunde de energie, forta fizica, ambitie si este un pic blocata si nu ne ofera atata energie. Oricare inceput in octombrie trebuie sa ne retinem.”, a continuat specialistul.

„Foarte favorabil insa e sa adunam si sa facem o concluzie la tot ce am facut pana acum, sa luam lectia, sa intram in relatia de trecut, poate sunt persoane cu care avem niste obiective neatinse sau niste cuvinte nespuse, niste sentimente neexprimate, e timpul sa ne intoarcem inapoi si sa facem acest lucru. Daca pe cineva nu l-ai iertat sau nu i-am spus ce ma gandesc, atunci e timpul. Planeta ne va sustine in acest caz. Aceasta astra ne va binecuvanta ca si cum.”

Corina Leonte a mai povestit despre situatia si pozitia planetelor si ce ne asteapta pana la sfarsitul acestui an. „Rahu, pana nu demult, planeta virusilor si neintelegerilor, razboaielor, a conflictelor, planeta asta cu ghinion, este un pic rautacioasa, in sfarsit, a iesit din punctul sau de exaltare si situatia pe cer s-a schimbat spre bine si asta ne bucura foarte mult. Asta s-a intamplat vreo trei saptamani in urma si in sfarsit jupiter s-a pozitionat foarte favorabil in zodia sagetator. Ea este planeta care ne binecuvanteaza, de aceea, situatia deja se amelioreaza. Un pic doar va fi o pozitie in luna decembrie cand jupiter va retrograda pentru cateva zile. Oricare situatie nefavorabila o rezolva Jupiter. Chiar daca Mercur, Marte este retrograd, nu lasati din entuziasm pentru a lucra, pentru ca Jupiter este foarte bun pe cer si el te va binecuvanta.”

Cat despre prognoza pentru sfarsitul pandemie, astrologul a spus: „Conform Jyotish, de la 10 decembrie pana in ianuarie, februarie, se incheie aceste oscilatii si vom merge pe o linie. 2021 este cifra 5, cifra lui Mercur. Incepand cu luna februarie, cel tarziu martie, deja iesim la finalul acestei situatii pandemice, cel putin asa ne zice Jyotish.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe detalii despre pozitia planetelor si ce inseamna aceasta.

Citeste si :  Ce se poarta in acest sezon? Stilista Xenia Bugneac: „Daca optati pentru un trenci care sa fie confectionat din stofa de calitate, poate sa va slujeasca ani multi.”

Sursa foto: Google.com, Facebook

Articole din aceeasi categorie