12.10.2019
Horoscop zilnic 12 octombrie 2019. Taurii pot primi o suma neasteptata de bani, ce se intampla cu Berbecii
Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste horoscopul pentru sambata, 12 octombrie 2019. Vedeta zilei - Anne Hathaway, actrita americana.

BERBEC

Dragi Berbeci, s-ar putea ca planurile deja facute sa se schimbe radical dupa ora pranzului. Nu va intristati insa, exista posibilitatea sa fiti invitati intr-o locatie exclusivista spre seara, la o petrecere cu prieteni buni, ori la un concert mult dorit, ca urmare a unui cadou din partea persoanei iubite. Pe scurt, bucurati-va de orice va aduce ziua, pentru ca indiferent de cume volueaza lucrurile, categoric va veti distra.

TAUR

Ziua de sambata e sub semnul banilor pentru tine. Trebuie sa fii insa chibzuita pentru ca urmeaza o perioada cu cheltuieli multe. Taurilor le place sa faca cadouri frumoase asa ca organizeaza-ti bine finantele.

GEMENI

Gemeni, aveti ocazia de a calatori alaturi de o persoana speciala in viitorul apropiat. Ori veti avea surpriza ca partenerul vostru sa fi cumparat bilete spre o destinatie surpriza, fie o ruda ori un prieten de suflet sa organizeze o iesire din monotonia orasului. Este o ocazie perfecta pentru a va relaxa, pentru a va distra si pentru a va crea amintiri de neuitat.

RAC

Azi este momentul sa incerci ceva nou in plan sentimental. Poate e vorba de colegul cel nou sau de vechea pasiune, important e ca Racii trebuie sa aiba curaj azi. Pana la urma nu vrei sa iti petreci sarbatorile singura.

LEU

Azi esti sefa tuturor, emotional vorbind. Vor aparea mai multe persoane ce depind de tine pentru urmatoarea perioada, asa ca trebuie sa fii o adevarata regina a junglei in adevaratul sens al cuvantului. Nu uita sa faci o prioritate din persoanele apropiate.

FECIOARA

Chiar daca este mijlocul saptamanii, trebuie sa acorzi putina prioritate odihnei pentru ca va urma un sfarsit de saptamana incarcat pentru tine si, ca orice Fecioara, trebuie sp arati bine in momentele importante in societate.

BALANTA

Astazi te simti putin nelinistita si este posibil sa intampini anumite dificultati la locul de munca. Incearca sa iti faci curat in ganduri si sa iti iei cateva zile libere pentru a gasi o solutie sa rezolvi aceste probleme.  

SCORPION

Starea ta a inceput sa se imbunatateasca, iar acest lucru te face sa te simti foarte bine. Este posibil ca cineva sa apara in viata ta. Profita de acest lucru, deoarece se poate transforma in ceva de lunga durata.

SAGETATOR

Este posibil sa primesti o promovare sau o propunere sa lucrezi in alta parte. Incearca sa le demonstrezi superiorilor tai de ce esti capabila si vei avea rezultatele dorite. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul, deoarece situatia poate lua o alta intorsatura.

CAPRICORN

Esti foarte stresata si acest lucru iti afecteaza viata profesionala si amoroasa. Incearca sa pastrezi un echilibru intre problemele personale si relatiile cu cei din jurul tau, deoarece nu vrei sa pierzi oamenii care ti-au fost alaturi.

VARSATOR

Apuca-te sa economisesti niste bani si sa te poti bucura la sfarsitul lunii de o vacanta bine meritata. Relatia cu partenerul merge de minune si acest lucru te face sa te simti minunat. Profita de aceasta perioada si relaxeaza-te cat poti. 

PESTI

Astazi este posibil sa primesti o suma de bani de la niste rude, asa ca poti incepe sa te gandesti ce ti-ai dori sa faci cu ei. Relatia de cuplu merge de minune, iar lucrurile par sa mearga intr-o directie serioasa. 

Articole din aceeasi categorie