30.11.2019
Horoscop financiar 2020. Care sunt zodiile care vor castiga bani cu nemiluita in 2020
Anul 2020 aduce noroc in plan financiar pentru mai multe zodii, cel putin in plan financiar. Altele, insa, vor fi nevoite sa munceasca mult ca sa castige bani.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie in plan financiar, afla mai jos:

Berbec

Vei avea succes in munca ta si vei prospera profesional. Cu banii stai foarte bine, dar vor interveni schimbari. Multa viata sociala. Schimbari bruste. Aceeasi iubire. Sanatate vulnerabila. 2020 va continua sa fie foarte bun in ceea ce priveste economia. Salariul va creste mult. Daca nu sunteti salariat, veti avea venituri mult mai mari din afacerea dvs., desi variabile. Multi si vor investi acesti bani. Puteti utiliza metode de investitii neconventionale sau diferite decat cele pe care le-ati utilizat pana acum. Moment bun, pentru a investi in tehnologie, scrie a1.ro. 

Taur

Pe parcursul anului 2020 iti vei schimba total viata. Munca excelenta. Dragostea se imbunatateste. Sanatate excelenta. Cel mai importante teme ale anului 2020 pentru tine: spiritualitatea, imaginea ta, calatoriile in strainatate, studii, filosofarea, evolutia, religia.

2020 va ramane bun din punct de vedere economic. Important este ca veti castiga la fel si veti acoperi plata facturilor. Daca doriti sa investiti intr-o afacere, studiati-o foarte bine, deoarece puteti pierde totul. Luati sfaturi bune inainte de a lua decizii. Desi profesional va veti descurca foarte bine si veti fi promovat, nu il veti observa prea mult imbunatatiea economica decat pana la sfarsitul anului si anul viitor. Culegerea roadelor va fi in 2021.

Gemeni

Cele mai importante paliere din 2020 vor fi profesia, spiritualitatea, religia, sexul, transformarea personala, filosofia, calatoriile in strainatate, viata sociala si prietenii.

Relatia cu banii va fi complicata si schimbatoare. Veti castiga mai multi bani anul acesta, deci puterea de cumparare va creste considerabil. Vor fi momente in care nu va trebui sa va faceti griji pentru ei, pentru ca veti sti ca aveti bani pentru a va acoperi toate cheltuielile. Insa vor fi si alte momente in care va trebui sa le alergi si sa depui mult efort. Poti primi o mostenire sau poti incasa compensatia unei asigurari, cazul este ca ar trebui sa profiti de acesti bani, pentru a plati datoriile, daca le ai. Anul 2020 va fi, asadar, mult mai relaxant din punct de vedere economic.

Rac

In 2020, cele mai importante lucruri pentru Rac vor fi: viata sociala, dragostea si munca. Multa munca si schimbare de strategie. Sex si transformare personala. Sanatate proasta. Prosperitate. Calatorii in strainatate si prietenii delicate.

2020 va fi un an plin de prosperitate pentru tine. Incepand cu luna mai, vei incepe sa obtii recompensele a ceea ce ai semanat in ultimii ani. De obicei, te descurci bine. Familia ta este motivatia ta principala. Vei avea ocazia sa rectifici investitiile sau afacerile sau managementul pe care l-ai gresit in timpul celor doua eclipse ale Soarelui. Veti incheia anul cu multe oferte.

Leu

Leo 2020: cea mai mare parte a anului va fi caracterizata de munca frenetica, profesia si sanatatea. Dragoste aventuroasa. Schimbarea stilului de viata. Mai mult sex.

Banii pentru Leu in 2020 nu vor fi prea importanti, dar fundalul e prosper. Ar trebui sa va concentrati mai mult pe economia dvs., sa controlati mai bine cheltuielile, sa aveti mai multi bani si sa traiti mai linistit. Ritmul veniturilor va varia. Vor fi luni in care veti primi mai multe venituri decat in altele, iar aceasta va va face sa va simtiti instabili.

Fecioara

Cele mai importante lucruri pentru Fecioara in 2020: distractie si copii, munca, fericire, sex, transformare personala. Cu sanatatea sta foarte bine.

2020 va fi un an prosper. Nu va trebui sa va faceti griji pentru bani. Nivelul dvs. de cumparare creste si va puteti oferi toate capriciile, orice doriti. Pentru o Fecioara, aceste cuvinte au o limita, deoarece sunteti foarte restrictionat cu cheltuielile, iar capriciile sunt intotdeauna mai controlate decat pentru un alt semn zodiacal. Veti trai foarte calm si lipsit de griji.

Balanta

Cel mai important in 2020: familie, copii, distractie, sanatate, sex si transformare personala, dragoste aventuroasa, viata sociala foarte activa, religie si studii.

Cu banii, in 2020, veti fi bine, dar va trebui sa muncesti din greu pentru a-i castiga. La final, te vei simti multumit de tine, dar va fi greu. Vei primi banii din afacerea familiei, de la o alta persoana din afara familiei, din vanzarea unei proprietati si din afacere sau dintr-o mostenire. Multa munca pentru organizarea eficienta a finantelor.

Scorpion

Cele mai importante lucruri in 2020: comunicare, familie, copii, distractie, munca, sanatate, sex si transformare personala, dragoste instabila, viata sociala foarte activa, religie si studii.

Daca aveti un loc de munca legat de comunicare, veti avea un an profesional bun, dar, in general, nu este un an special. Va fi un an fara modificari. Totul va ramane la fel ca anul precedent. Veti continua cu rutina zilnica si in totalitatea normalitatii. Poate ca este mai bine pentru voi sa fie asa, pentru ca veti avea mai mult timp sa va concentrati asupra familiei si copiilor.

Sagetator

Cele mai importante lucruri pentru 2020: bani buni, comunicare, munca instabila, familie, casa si bunastare emotionala, distractie si creativitate.

Banii vor fi cei mai importanti anul acesta. Vei face totul foarte bine, vei castiga mai multi bani, dar si atitudinea ta va fi mai curajoasa. Orice idee de afaceri ai, lanseaza pentru ca vei reusi si vei avea mult noroc. Te descurci bine, imaginea ta prospera ii face pe ceilalti sa se apropie mai mult de tine.

Capricorn

Cel mai importante lucruri in 2020 vor fi: persoana, imaginea, banii, comunicarea, familia si casa ta, distractia si creativitatea.

2020 va fi un an foarte bun pentru dvs. din punct de vedere al banilor. Veti avea un venit mai mare de bani, iar acest lucru va va aduce multa bucurie. Te vei simti fericit cu atatia bani, il vei castiga cu usurinta si ii vei cheltui si cu usurinta: calatorii, restaurante, activitati, capricii ... Daca iti place sa joci la Loterie, nu uita sa o faci pe tot parcursul anului.

Varsator

Cele mai importante lucruri pentru dvs. in 2020 vor fi: spiritualitatea, banii, comunicarea, sanatatea, munca, rasfatarea corpului, familiei.

Din punct de vedere economic va veti descurca foarte bine pe tot parcursul anului si veti termina anul si mai bine. Planeta voastra este Neptun, care se dovedeste a fi planeta spiritualitatii, prin urmare, aceasta inseamna ca, cu cat suntem mai spirituali, cu atat mai bine vom merge cu banii. Mai aveti o intuitie foarte buna pentru afaceri, asa ca daca aveti ocazia sa investiti in ceva, care va atrage atentia, nu ezitati sa faceti acest lucru.

Pesti

Cele mai importante paliere ale anului 2020 vor fi: profesie, bogatie, spiritualitate, prieteni, viata sociala si activitati, bani, comunicare.

2020 va fi un an foarte prosper pentru tine. Vei castiga multi bani si te vei simti total fericit si mandru ca ai ajuns acolo unde ai ajuns. Roadele muncii se vad inca din primul semestru al anului 2020. Dar atentie, banii vor disparea cu usurinta, cum ii ai, asa ii pierzi. Esti constienti de pozitia pe care o ocupi in societate si doresti sa arati cat mai bine, pentru a fi in concordanta cu noul tau statut.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie