01.12.2019
HOROSCOP DECEMBRIE 2019: final de an plin de succes pentru toti nativii din zodiac
Ultima luna din anul 2019 vine cu vesti bune si tot ce putem spune este ca inca un an se incheie cu succes pe toate planurile pentru toti nativii din zodiac. Iata ce prezic astrele pentru luna decembrie in viata de cuplu, la locul de munca sau in privinta situatiei financiare.

BERBEC

Relatia cu prietenii se va imbunatati simtitor si veti reusi sa va largiti cercul de amici. Daca asteptati vreo veste din strainatate sau vreti sa porniti o afacere cu cineva de peste hotare, in luna decembrie astrele va sunt favorabile. Va aflati intr-o forma foarte buna. Sunteti suficient de diplomat pentru a obtine castig de cauza intr-o problema care va framanta de mult timp si se pare ca a rasarit soarele si pentru dumneavoastra, deoarece o suma de bani pe care ati imprumutat-o unui apropiat se intoarce.

TAUR

Primiti de la partenerul de viata un cadou de care va bucurati foarte mult. Prietenii va invita intr-o excursie, dar in aceasta perioada veti acorda un interes major chestiunilor sentimentale, mai ales ca este o perioada excelenta pe acest plan. Toate nelamuririle din ultimul timp vor fi date uitarii, desi pana acum au fost tot felul de neintelegeri in relatia de cuplu. Va preocupa o discutie mai veche, dar nu este cazul sa va framantati.

GEMENI

Faceti reparatii acasa sau cheltuiti o suma de bani pentru reparatia autoturismului ori onorarea unei datorii catre stat. Cu toate astea este posibil ca in prima parte a lunii decembrie sa primiti o suma de bani. Incercati sa nu faceti cheltuieli pe care nu le puteti acoperi. Luna decembrie se dovedeste a fi favorabila pe plan social. Sunteti in masura sa contientizati conditiile care va inconjoara. Mintea dumneavoastra va fi limpede si eficienta si tocmai de aceea si puterea de convingere este dusa la cote maxime.

RAC

Aveti o discutie sincera cu un amic prin care mai rezolvati unele vechi neintelegeri. Luna decembrie este favorabila relatiilor parteneriale si intalnirilor cu prietenii. Pe plan afectiv traversati o perioada frumoasa, entuziasmul sentimental fiind la cote maxime. Faceti o buna impresie persoanelor de sex opus.

LEU

Sunteti cam neatent cu banii, gata sa-i aruncati in vant pe niste capricii care maine se vor dovedi a fi inutile. In familie sunteti aproape de copiii dumneavoastra si va sprijiniti partenerul in tot ceea ce intreprinde. In urma unei decizii pe care o luati in cursul diminetii, sunteti nevoit sa va schimbati programul. In sfarsit, eforturile dumneavoastra par sa se faca simtite, deoarece luna decembrie se anunta a fi una din cele mai norocoase.

FECIOARA

Ceea ce era important pentru sufletul dumneavoastra trece pe un plan secund: nu va mai place la fel de mult, nu va mai ofera satisfactii la nivel afectiv. Partenerul dumneavoastra de viata va va face o surpriza deosebit de placuta. Aveti posibilitatea de a rezolva o multime de lucruri la care nici nu mai sperati. Va veti simti din nou dumneavoastra insiva caci veti fi plin de elan. Suma de bani pe care un apropiat vi-o restituie va readuce brusc optimismul. La asta s-ar putea adauga si vestile bune pe care partenerul le are.

BALANTA

Schimbul de idei va fi in luna decembrie la ordinea zilei, mai ales daca tocmai v-ati intors dintr-o calatorie. In plan profesional este un moment ceva mai calm si mai destins la serviciu. Va asteapta noutati deosebite, mari reusite, succese, prin care cariera dumneavoastra va cunoaste o ameliorare mult sperata. Evenimentele par ca scapa de sub control si nu putini vor fi cei care se vor trezi ca trebuie sa o ia din nou de la capat.

SCORPION

Sunteti detasat si relaxat in chestiunile financiare, neobservandu-se nici cea mai mica ingrijorare ca ati ramane fara bani. Luna decembrie este perioada favorabila rezvolvarii problemelor financiare. Daca doriti sa aveti succes este de preferat sa fiti mai perseverent si sa investiti mai multa energie in terminarea activitatilor restante. Preocuparile profesionale va rapesc si putinul tima liber, pe care in mod normal il petreceati alaturi de cei de acasa.

SAGETATOR

Este o luna ideala pentru a va rasfata, fie la coafar sau cosmetica. De asemenea, o vizita prin magazine va va ajuta sa va imbunatatiti garderoba. O intalnire neasteptata provoaca schimbari neasteptate in programul dumneavoastra. Daca sunteti celibatar dorinta dumneavoastra de a va manifesta in plan sentimental se va bucura de succes. Viata sociala are o mare importanta pentru dumneavoastra caci va doriti un camp larg de manifestare.

CAPRICORN

Ati incheiat o actiune si parca nu puteti sta locului, eventual sa savurati succesul sau sa analizati cele intamplate. Traversati o perioada agitata in plan sentimental. Nu incercati sa fortati lucrurile. In plan profesional nu reusiti sa va faceti prea bine inteles de cei din jur, dar din fericire, sunteti intr-o forma buna, care va permite sa faceti fata cu succes tuturor activitatilor in care sunteti implicati.

VARSATOR

Relatiile cu parintii, cam tensionate in ultima vreme, tind sa-si reia cursul firesc. Va dovediti a fi foarte ambitiosi in privinta carierei sau a situatiei financiare. Initiativele dumneavoastra se vor bucura de succes, mai ales daca doriti sa faceti unele schimbari in domeniul profesional.

PESTI

Ori primiti o suna de bani pentru munca prestata cu succes (premiu, rasplata, onorariu) ori cumparati ceva costisitor si mult visat. In aceasta luna s-ar putea sa aveti unele discutii cu anumite persoane din familie din cauza unor probleme financiare. Desi vestile pe care le-ati primit in legatura cu afacerea pe care o aveti in curs sunt multumitoare, dumneavoastra vreti sa faceti chiar mai multe. Nu duceti lipsa de energie, dar aveti tendinta de a va apuca de foarte multe lucruri si timpul va preseaza.

Articole din aceeasi categorie