09.11.2019
Horoscop 9 noiembrie 2019. Iubire ca in filme si un gest de prietenie
O zi care va depasi asteptarile multor nativi in ceea ce priveste dragostea, in timp ce altii vor descoperi surse foarte bune de venit pentru viitorul apropiat. Vedeta zilei - Delta Goodrem, interpreta australiana

Berbec

Nativii Berbec se bazeaza pe noroc in aceasta zi, mai ales in ceea ce priveste parcursul lor profesional. Daca stiti ca sansele de castig sunt considerabile, atunci riscati, s-ar putea ca la final sa aveti parte de o surpriza extrem de placuta. Spre seara iesiti totusi din casa, faceti o scurta plimbare in aer liber sau organizati o intalnire cu mai multi prieteni. 

Taur

Cei aflati sub acest semn zodiacal sunt sfatuiti de astrologi sa lase rusinea deoparte si sa isi asume riscul de a incerca activitati noi. Poate chiar sa vorbiti cu cineva, ori sa-i propuneti in sfarsit acelei persoane fata de care aveti sentimente puternice, sa iesiti la o intalnire romantica. Desi veti actiona probabil cu multa timiditate, la finalul zilei veti realiza ca v-ati invins temerile. 

Gemeni

Dragi Gemeni, astrologii anunta o zi linistita pentru voi. Daca v-ati redescoperit o veche pasiune atunci este momentul necesar sa duceti batalia pana la final. Faceti ceea ce iubiti, munciti cu drag si doar asa veti avea spor si rezultate deopotriva remarcabile. In dragoste s-ar putea sa fiti indecisi, insa important este sa aveti grija de sanatatea voastra, din toate punctele de vedere.

Rac

Nativii Rac au sansa de a se redescoperi. Faceti o schimbare de look, mergeti la cumparaturi, schimbati-va garderoba sau modificati mobila prin casa, practic orice va aduce un aer nou si o stare pozitiva. Daca in ultima vreme v-ati irosit tot timpul si v-ati cocnentrat doar asupra proiectelor profesionale, acum este momentul sa va ganditi mai mult la voi. 

Leu

Esti cunoscut pentru puterea si pentru loialitatea ta. De asemenea, muncesti din greu, o perseverenta de neegalat. E usor pentru tine sa ajungi aproape de casa din vis sau de meseria din vis. Acum e momentul sa treci la urmatorul pas, sa poti afirma ca tu esti, tu ai reusit. E practic ultimul pas pentru a deveni persoana care ai crezut intotdeauna ca esti.

Fecioara

Nu exista o Fecioara care sa nu fie sensibila. Nici astazi nu e altfel. Asa ca vei trece prin aceasta zi in cel mai bun mod cu putinta pe care il cunosti. E posibil ca o lene brusca sa te loveasca pe parcursul acestei zile. Poti deveni usor distras de un lucru care pare mai usor de obtinut decat ceea ce iti doresti cu adevarat. Dar daca nu lasi asta sa te domi, astazi e ziua in care faci primul pas spre o viata mai buna pentru tine. Iar maine iti va parea o zi mult mai usoara.

Balanta

Faptul ca altii te incurajeaza iti da o mare nergie. E de parca primesti combustibil si lucrezi mult mai repede. Si azi e ziua in care si prietenii, dar si oameni necunoscuti, te incurajeaza. Asa ca te simti plin de enrgie. O energie care-ti ajunge si sa te distrezi. Ai grija insa, alege acea distractie care te va ajuta si sa gasesti calea spre visele tale.

Scorpion

Legea atractiei nu iti e straina. Asa ca, la fel ca oricine altcineva poti sa iesi putin din felul tau obisnuit de a te manifesta. Pentru asta iti vor fi puse la incercare toate cunostinetele si observatiile tale despre comportament. Nu ar strica sa incepi ziua cu o plimbare lunga, petrecand mai mult timp in aer liber. Incearca sa prinzi rasaritul afara. Ai putea apoi sa planifici obiectivele saptamanii urmatoare.

 Sagetator

Daca isi doresc un anumit lucru, Sagetatorii trebuie sa il obtina singuri. Sfatul astrelor pentru tine este sa nu astepti de la altii sa-ti rezolve probelemele. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si in forta ta. De asemenea, astazi, ai face bine sa nu te pierzi in conversatii inutile, altfel tot timpul din ziua asta va fi pierdut. Seara, vei primi o veste importanta de la un prieten pe care nu l-ai mai vazut de foarte multa vreme. 

Capricorn

Astazi, Capricornii trebuie sa fie mai creativi pentru a-si putea atinge obiectivele. Te vei intalni cu o persoana influenta, care te poate ajuta in cariera, asa ca incearca sa fii cat mai inspirat. Daca ti vei pastra calmul si nu vei da semne de nervozitate ori de slabiciune, totul va fi bine, spune horoscopul. Spre seara, dupa o zi dificila, vei avea parte de o cina delicioasa. Relaxeaza-te, pentru ca meriti din plin!

Varsator

Varsatorii sunt foarte stresati de problemele financiare din ultima perioada si simt nevoia de a se distanta de probleme. O excursie la munte, de exemplu, te va scuti de iritare sau oboseala. Inceraca sa gandesti mai pozitiv si vei vedea ca rezultatul va fi unul spectaculos. In plus, un plan de afaceri bine pus la punct isi va aduce cu siguranta beneficiile financiare pe care le astepti. O alta solutie ar putea fi schimbarea locului de munca.

Pesti

Pestii vor primi astazi tot felul de critici din partea apropiatilor. Nu te pierde cu firea, nu te enerva, este sfatul astrelor. Nu ai niciun motiv sa pui la inima aceste vorbe, mai ales ca nu sunt facute cu rea intentie. Chiar daca vei simti o mica frustrare, fa lucrurile asa cum stii tu cel mai bine, insa acorda cateva secunde si criticilor primite. Cine stie, poate exista acolo si un sambure de adevar. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie