08.11.2019
Horoscop 8 noiembrie 2019. Avalansa de sentimente
Cand sentimentele si emotiile nu mai pot fi tinute sub control, sinceritatea este singura cale. Valabil atat in dragoste, cat si pe plan profesional. Vedeta zilei - Jasmine Thompson, cantareata engleza

Berbec

Berbecii s-ar putea sa nu realizeze ca sunt la o rascruce de drumuri. Cateodata, lucrurile se schimba peste noapte, lasand in urma doar dezamagiri si un ocean de haos. Depinde doar de tine daca vei trece peste aceste clipe mai puternic sau plin de regrete. Incearca sa fii cea mai buna varianta a ta si sa faci sacrificiile necesare. Iti vei multumi pe viitor.

Taur

Taurii ar putea experimenta o adevarata furtuna emotionala. Sunt cu mult mai sensibili decat de obicei si nu putini ar putea sa "explodeze" in momentul nepotrivit. Asta se intampla deoarece sentimentele au fost tinute sub frau pentru o prea lunga perioada si vor sa iasa la suprafata. Din fericire, aceste clipe delicate ar putea scoate la iveala un adevarat camarad, poate chiar o persoana cu intentii romantice. Cine e cu tine la greu, va fi cu tine mereu.

Gemeni

Gemenii traiesc un sentiment de dragoste exact atunci cand nu mai sperau la nimic. Aici e tot farmecul - iubirea vine atunci cand nu o cauti. Bucura-te de aceste sentimente unice si indrazneste sa fii sincer, chiar daca ai impresia ca ai putea coplesi persoana de care te-ai atasat.

Rac

Racii ar face bine sa-si petreaca ultima zi in locurile care le sunt familiare, facand ceea ce le place si le aduce liniste. Nu ezita sa te indepartezi de agitatia de zi cu zi sau chiar de telefon. Cateva ore in care iti faci ordine in ganduri ar putea face minuni. Si nu uita sa schitezi un mic plan de viitor, daca te simti pierdut.

Leu

Nativii din Leu isi vor explora, astazi, partea creativa. Daca in general sunteti genul de oameni care cauta inspiratia in tot felul de lucruri, in special in natura, astazi va fi un pic diferit. Veti avea la dispozitie toata inspiratia pentru a reusi sa duceti la bun sfarsit un proiect de la locul de munca. Pe plan personal, inspiratia va va ajuta sa va schimbati in totalitate relatia si sa aratati persoanei iubite anumite lucruri de care nu erati in stare pana acum.

Fecioara

In timp ce unele persoane va considera reci si arogante, in realitate explicatia este foarte simpla: nu simtiti niciodata nevoia de a va exprima. Nu este nimic gresit in aceasta atitudine, cel putin din partea voastra, insa v-ar putea aduce anumite deservicii in ceea ce priveste relatiile cu colegii de munca, sefii sau chiar prietenii. Daca nu considerati ca merita, nu incercati sa faceti ceva in acest sens.

Balanta

Nativii din Balanta vor primi, astazi, o invitatie unica in viata din partea unei persoane care va admira in mod deosebit. Poate nu i-ati dat atentie pana acum, insa este momentul sa o luati in considerare si sa incercati sa aflati daca ceea ce simte pentru voi este real. Puteti sa riscati si chiar sa incepeti o noua relatie, fara insa sa puneti prea mult suflet.

Scorpion

O zi deosebita se anunta pentru nativii din zodia Scorpion. Veti fi in elementul vostru si va veti simti minunat in compania unor persoane de la care aveti foarte multe lucruri de invatat. Fiti atenti, renuntati la aroganta si veti avea de castigat atat pe plan financiar, cat si ca experienta de viata. Tot astazi este momentul in care trebuie sa aratati persoanei iubite motivul pentru care a stat alaturi de voi atunci cand ati avut cel mai mult nevoie.

Sagetator

Ziua de 8 noiembrie este una fericita pentru Sagetatori. Vei obtine victorii la locul de munca fara prea mult efort. Astrele te favorizeaza si tot ce-ti propui realizezi. Apreciaza tot ce primesti si nu te lauda prea mult cu asta. Vei pierde respectul si stima castigate. Totul merge incredibil de bine si in viata personala. Fii recunoscator si incearca sa pastrezi tot ce ai.

Capricorn

Capricornii fac tot ce cred ei ca li se potriveste. Nu urmezi multimea, iar asta te scoate in evidenta. Azi, esti mai mult cu capul in nori si nu-ti pasa prea mult de parerea altora. Dupa-amiaza, este posibil sa primesti vesti care iti vor afecta cariera sau relatia de cuplu. Sfatul astrelor este sa revii cu picioarele pe pamant, daca nu vrei sa-ti pierzi locul de munca sau partenerul de viata.

Varsator

Astazi, Varsatorii nu sunt deloc interesati sa fie in luma reflectoarelor. Esti nostalgic si visator, in ton cu melancolia adusa de toamna. Chiar daca problemele de serviciu te coplesesc, resimti nevoia unei relatii profunde, cu o persoana care sa te intregeasca. Tot ce vrei este iubire, un om cu care sa impartasesti aceleasi sentimente.

Pesti

Pestii sunt extrem de sensibili si empatici. Simti, la nivel subconstient, ca ceva este in neregula cu persoana iubita, si incerci ore intregi sa-ti dea seama ce anume. Se pare ca exista o problema nerezolvata care incearca sa iasa la suprafata. O discutie sincera ar putea aduce solutia. Spre seara, primesti o veste excelenta. Este foarte posibil sa primesti o suma importanta de bani.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie