06.11.2019
Horoscop 6 noiembrie 2019. Pasiune, iubire cu sacrificii si un destin frant
Voie buna si distractie anunta astrologii pentru unii nativi ai Zodiacului. Este o perioada benefica pentru afaceri, dar si fructuasa din punct de vedere sentimental. Vedeta zilei - Emma Stone, actrita.

Incepeti un nou hobby, ganditi-va la pasiunile pe care le aveti, caci unele s-ar putea transforma intr-o sursa avantajoasa de venit.

Berbec

Dragi Berbeci, este o perioada benefica noilor relatii sentimentale. Iesiti in oras, distrati-va alaturi de prieteni si deschideti-va sufletul pentru a cunoaste oameni noi. Va veti simti liberi, fara alte constrangeri si veti scapa si de stresul acumulat in ultima vreme, mai ales la serviciu, in cariera profesionala. astrologii anunta vesti bune in acest sens.

Taur

Nimeni nu poate dicta Taurului ce sau cum sa simta. Daca in inima voastra este cineva, iar focul iubirii arde cu putere, atunci doar voi stiti ce este de facut. Nu stati pe ganduri, faceti ceea ce va spune sufletul, ceea ce simtiti, ceea ce va doriti cu ardoare. S-ar putea ca la finalul zilei sa primiti o veste chiar imbucuratoare in acest sens, de la persoana draga. 

Gemeni

Nativii Gemeni isi vor descoperi un nou talent in aceasta zi. Indicat ar fi sa il fructificati, cine stie, poate din mainile voastre va iesi ceva senzational mai devreme sau mai tarziu. Esential este sa fiti perseverenti, sa nu va pierdeti speranta si sa incercati mai mult si mai mult, pana in momentul in care va veti vedea visul implinit. 

Rac

Nativii din Rac vor avea parte, astazi, de o zi extrem de agitata. Va veti provoca singuri stres din cauza ca veti incerca sa rezolvati cat mai multe lucruri. Este cazul sa va organizati si sa incercati sa le rezolvati pe rand. Doar asa veti putea trece peste aceasta zi. Incercati sa nu dezamagiti oamenii din jurul vostru sau daca o faceti incercati sa limitati daunele. In ultimele zile v-ati odihnit suficient, astfel ca energia nu va va lipsi.

Leu

Un conflict mai vechi, pe care il aveti cu o persoana foarte draga voua, isi va gasi astazi rezolvarea. Este cazul sa faceti un compromis si sa mai lasati de la voi. Doar asa veti reusi sa ingropati securea razboiului si sa va reluati ritmul normal al vietii. Este foarte important sa reluati relatia, avand in vedere ca amandoi aveti nevoie unul de celalalt. Daca acest lucru se va intampla, va puteti astepta la o surpriza uriasa.

Fecioara

Nativii din Fecioara vor fi, astazi, in mijlocul unor situatii destul de neplacute si pline de... drama. Incercati pe cat posibil sa evitati orice discutie in contradictoriu cu oamenii din jurul vostru. Fiti voi cei care renunta primii pentru a demonstra ca sunteti mult mai maturi decat asa-zisii rivali. De asemenea, incercati, pe cat posibil, sa coborati nivelul de aroganta pe care il veti afisa.

Balanta

Ai traversat o perioada „salbatica” si azi e momentul sa te reconectezi cu prietenii care iti sunt la fel de dragi precum familia. E posibil ca ei sa fi simtit ca i-ai uitat, din cauza ultimelor tale preocupari „salbatice”. Asa ca nu strica sa iti consacri ziua pentru a le arata recunostinta pentru prietenia lor. Maine poti sa te intorci cu picioarele pe pamant.

Scorpion

Chiar daca din afara se vede ca esti un secretos, parintii tai stiu mai bine. Esti un copil devotat si mereu acolo cand ei te suna. Familia ta stie cat de mult o apreciezi, chiar daca nu ai aratat asta intodeauna. Nu o lua personal, doar ca tu esti o persoana greu de citit. Mereu iti ascunzi emotiile si le pazesti strasnic. Dar azi ve fi miscat cand vei vedea cat de iubit esti.

Sagetator

Sa ti se comunice lucruri personale nu e cel mai la indemana lucru pe care il faci, de obicei, dar nu esti nici cel mai rau in astfel de situatii. Stii sa asculti, doar ca ti se pare o munca grea si deseori plictisitoare. Dar e posibil ca cineva sa aiba nevoie de asta, astazi. Asa ca inainte de a-ti lua talpasita asigura-te ca cel care vorbeste cu tine chiar are nevoie de ajutorul tau.

Capricorn

Capricornii sunt vazuti, astazi, de ceilalti, ca niste persoane reci, fara sentimente. Doar pentru ca treci direct la subiect, fara menajamente, nu inseamna ca nu ai suflet. Iar cei care te cunosc mai bine, stiu asta. Asa ca nu incerca sa provoci vreo drama ca sa poti trece ziua cu bine. Seara, o discutie cu familia va rezolva o problema importanta. Analizati proiectele pe care le aveti deja in minte si decideti ce anume doriti sa faceti cu adevarat. 

Varsator

Miercuri, Varsatorii nu-si mai pot reprima sentimentele. Totul devine clar in mintea ta si cel mai bun lucru este sa-ti descarci sufletul. In plus, vei fi „lovit” de o idee geniala legata de profesie. Asa ca apare un nou obiectiv, iar realizarea lui devine prioritatea principala. Din fericire, viata personala este stabila, deci nimic nu te va opri din drumul spre succes. 

Pesti

Pestii se simt nostalgici. Simti nevoia sa pui mana pe telefon si sa-ti suni persoanele dragi cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. De asemenea, astazi este o zi ideala pentru tine sa te gandesti cum sa-ti rotunjesti veniturile, iar primul gand este sa transformi in afacere un hobby sau un telent extraordinar pe care il ai. Seara, un prieten are nevoie de tine si iti va cere sfatul intr-o problema personala. 

Articole din aceeasi categorie