16.08.2019
Horoscop 16 august 2019. Sentimente puternice si o atractie nevinovata
Astrele au pregatit astazi un amalgam de sentimente puternice pentru unele zodii, in timp ce Berbecii vor simti o atractie nevinovata pentru un prieten apropiat. Vedeta zilei: Madonna, supranumita „regina muzicii pop” - o cantareata americana, actrita, producatoare si compozitoare de muzica pop, castigatoare a sapte premii Grammy, laureata a doua Globului de Aur si autoare de carti.

Gemenii vor trece prin mai multe stari datorita sentimentelor puternice provocate de familie sau prieteni.

Berbec

Berbecii vor simti, astazi, o atractie nevinovata pentru un prieten apropiat. Desi nu ati primit semne clare ca acest prieten simte altceva pentru voi decat respect si prietenie, va veti simti atrasi intr-un mod inexplicabil. Daca nu veti rani pe nimeni, puteti incerca sa explicati acestui prieten ceea ce simtiti pentru el. Exista o mare sansa sa ramaneti impreuna, avand in vedere faptul ca va potriviti de minune.


Taur

Nativii din Taur vor avea, astazi, o zi extrem de agitata. Veti simti inca de dimineata nevoia de a iesi din casa, de a petrece alaturi de prieteni si de a va distra fara limite. Fiti atenti insa la ce cheltuiti pentru ca v-ati putea lovi de o mare problema financiara. Totodata, exista sansa ca un prieten de la care v-ati imprumutat sa va ceara datoria mai devreme. Nu disperati si ganditi-va bine de unde anume trebuie sa 'taiati' pentru a nu va strica ziua.


Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor trece, astazi, printr-o multime de sentimente cauzate de o veste primita de la familie sau de la prieteni. Desi ati putea deveni trisit, o alta veste va va schimba in scurt timp starea de spirit. Fiti pozitivi si veti descoperi ca vi se vor intampla numai lucruri bune. Un prieten va va cere ajutorul intr-o problema delicata, motiv pentru care trebuie sa fiti foarte atenti la sfaturile pe care le oferiti. Mergeti pe instinct!


Rac

Nativii din Rac vor fi, astazi, visatori. Avand in vedere ca lucrurile au devenit plictisitoare in ultima perioada, atat in viata profesionala, cat si in cea personala, aveti suficient timp pentru a va concentra pe planurile de viitor. Ati programat in aceasta toamna o vacanta alaturi de persoane dragi din viata voastra si trebuie sa faceti totul pentru ca aceasta vacanta sa fie perfecta. Nu ignorati semnele persoanei iubite pentru ca riscati sa pierdeti sincronizarea pe care credeati ca o aveti.


Leu

Astazi, nativii din zodia Leu vor avea surpriza de a primi sprijinul neasteptat al unei persoane cu care nu aveti o stransa legatura. Poate fi o mana de ajutor fie la un proiect la serviciu, fie in afaceri sau in viata personala, insa va fi binevenit. In cea de-a doua parte a zilei, pentru a preveni eventuale dispute in familie, ar fi bine sa evitati sa faceti lucruri pe ascuns, recomanda horoscopul.


Fecioara

Vineri, cei din zodia Fecioada ar putea avea idei stralucite, fie pentru proiectele de la munca, unde ar putea primi admiratia colegilor, fie pentru proiectele personale, ce i-ar putea ajuta sa isi creasca veniturile. Exista riscul sa va confruntati cu unele probleme in trafic, cum ar fi o persoana nepoliticoasa in autobuz, pe care ar fi bine sa nu ii dati atentie. Seara, o intalnire romantica v-ar ajuta sa petreceti timpul in mod placut.


Balanta

Pentru nativii din zodia Balanta ar putea fi momentul astazi sa decideti o schimbare importanta – poate in viata personala sau poate in profesiune, daca actualul job nu va mai aduce aceleasi satisfactii. Daca astazi nu mergeti la serviciu, timpul liber de care aveti parte va va ajuta sa va relaxati. Iar pentru cei care nu si-au gasit jumatatea, astazi sunt sanse sa scape de singuratate.


Scorpion

Cei din zodia Scorpion ar putea experimenta in prima parte a zilei unele momente tensionate. In viata personala ar fi bine sa nu intrati in dispute cu cei dragi, iar in cariera, sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii sau colegii. V-ati putea folosi eficient creativitatea pentru a termina ce v-ati propus astazi, spune horoscopul. Dupa-amiaza, orice urma de tensiune se va evapora si va veti bucura de o atmosfera placuta de weekend.


Sagetator

Ai putea avea o zi perfecta daca iti amintesti sa complimentezi rudele, prietenii, sa zambesti necunoscutilor pe strada. Daca planuiai sa incepi o poveste romantica, sansele pentru ca acest lucru sa se intample astazi sunt foarte mari. Stai departe de sporturile extreme si evita discutiile in care se barfeste excesiv de mult.


Capricorn

Ai putea sa fii, fara sa vrei, martorul unui accident de circulatie sau al unei dispute neplacute intre colegii de munca, sau al unui scandal intre vecinii de apartament. Daca planuiesti o calatorie, ia in considerare acest avertisment si alege cea mai sigura masina, sau, si mai bine, amana calatoria. Ai putea sa iti ridici moralul incercand sa iti schimbi garderoba.


Varsator

Nu e cazul ca azi sa te iei la cearta cu sefii, sa incerci sa intretii relatii secrete sau sa vrei sa iesi din multime imbracandu-te extravagant. Necazurile nu te vor ocoli, in astfel de situatii. Ca sa treaca ziua cat mai linistit, concentreaza-te doar la munca ta, iar dupa program relaxeaza-te acasa, cu familia. Daca ai idei despre cum sa castigi ceva bani in plus, urmeaza-le, astazi instinctul financiar e la cote inalte.


Pesti

E posibil ca unul dintre prietenii foarte apropiati sau un membru al familiei, sa aiba nevoie astazi de ajutorul tau. Daca esti parinte, astazi e momentul sa incepi sa iti exersezi rabdarea. Nu e indicat sa petreci prea mult timp in aer liber, dar spre seara un picnic in natura va destinde atmosfera altaturi de cei dragi.

Articole din aceeasi categorie