15.08.2019
Horoscop 15 august 2019. Ispite la tot pasul si o petrecere surpriza
Astrele au pregatit un test pentru unele zodii, in timp ce altele vor avea parte de o petrecere surpriza. Vedeta zilei: Jennifer Lawrence - o actrita americana de film, voce si televiziune.

Ispitele vor fi la tot pasul pentru Lei, in timp ce nativii din zodia Fecioara vor fi implicati intr-o petrecere surpriza care se va dovedi a fi o idee extraordinara.


Berbec

Nativii din Berbec s-ar putea confrunta, astazi, cu o problema de invidie. Veti deveni foarte gelosi cand veti afla ca o persoana apropiata a reusit o uriasa performanta profesionala. Astrele va recomanda sa treceti repede peste aceasta stare pentru a evita sa va stricati toata ziua. In schimb, va puteti concentra pe o activitate care va face placere. Ati putea descoperi astfel o noua sursa de venituri.


Taur

Nativii din Taur vor fi inconjurati, astazi, de prieteni si familie. Aveati nevoie de o astfel de zi in care voi sa fiti in centrul atentiei si sa explicati tuturor planurile pe care le aveti pentru viitor. Impreuna cu acestia, veti pune la punct ultimele detalii si puteti incepe cu o bine meritata vacanta. Relaxati-va, mancati bine si faceti plimbari lungi pentru a va recapata fortele. Urmeaza o perioada in care trebuie sa munciti din greu pentru a dovedi tuturor ca sunteti omul potrivit.


Gemeni

Gemenii ar putea avea probleme cu prietenii sau cei apropiati din cauza egosimului. Ganditi-va bine inainte de a lua o decizie pentru ca ati putea strica relatii de ani de zile. In alta ordine de idei, proiectul la care lucrati inca are nevoie de foarte multe investitii. Incercati sa fiti economi, sa va aranjati foarte bine bugetul pentru a putea termina lucrarile, fara sa fie nevoie sa va imprumutati. Satisfactia va fi pe masura!


Rac

Nativii din Rac sunt sfatuiti, astazi, sa nu isi consume energia pe probeleme altor persoane. Toata lumea stie ca sunteti saritori si buni prieteni, insa trebuie sa realizati ca, uneori, este cazul sa va ganditi si la voi si la familia voastra. O astfel de atitudine ar putea dauna 'climatului' din familie, motiv pentru care este recomandat sa incercati sa va concentrati energia pe lucrurile pe care le-ati putea face pentru casa. Fiti inventivi si veti reusi sa castigati cateva ore in care sa va odihniti asa cum va doriti.


Leu

Leii vor fi surprinsi de atitudinea prietenoasa pe care o vor avea astazi. Pentru unii, starea voastra ar putea insemna o oportunitate de a va cuceri. Fiti atenti la semne si sfatuiti-va cu un bun prieten inainte de a lua o decizie. Pe plan profesional, astrele v-au pregatit o surpriza in sensul unui nou loc de munca care v-ar putea aduce beneficii importante. Ispitele sunt la tot pasul, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce consumati pentru ca exista riscul sa nu va simtiti foarte bine.


Fecioara

Nativii din Fecioara vor fi, astazi, norocosii zodiacului. Astrele s-au aliniat si va ofera ocazia unica de a va rotunji veniturile. Lucrati in echipa pentru a accelera ritmul de munca si pentru a finaliza cat mai repede toate sarcinile. Asa veti afla ca impreuna veti obtine mult mai multe avantaje decat in cazul in care ati fi muncit singuri. Cu tot timpul ramas puteti petrece alaturi de prieteni ori familie. Profitati de aceasta sansa pe care astrele v-au pregatit-o si nu puneti alte intrebari.


Balanta

Pentru Balante, se intrevede o zi cu sanse de succes in plan profesional. Ati putea culege un beneficiu de pe urma eforturilor pe care le-ati facut in ultimele zile. Poate fi vorba despre o promovare sau de un bonus care va va imbunatati bugetul. In cea de-a doua parte a zilei, horoscopul spune ca ar trebui sa acordati atentie celor apropiati. O seara petrecuta in mijlocul familiei se va dovedi armonioasa.


Scorpion

O posibila disputa sau o neintelegere in familie ar putea consuma o buna parte din zi nativilor din Zodia Scorpion. Exista riscul ca acest conflict sa va distraga atentia de la treburile pe care le aveti de facut. Ar fi bine sa gasiti rapid o solutie, pentru ca astazi problemele legate de starea financiara se vor dovedi mai importante. In plan profesional, se intrevad ocazii ca sa gasiti noi resurse financiare care sa va rotunjeasca venitul, spune horoscopul.


Sagetator

Astazi, dupa o perioada agitata, se intrevede o schimbare la serviciu pentru nativii din Sagetator. O disputa veche cu un coleg sau un sef isi va gasi, se pare, rezolvarea si va va fi astfel de folos pentru a va regasi confortul. Aceasta zi de joi nu este insa cea mai buna pentru schimbari de stil sau de aspect personal, pentru cumparaturi importante sau pentru a va apuca de un nou hobby, spune horoscopul.


Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn, astazi nu se anunta o zi favorabila pentru a face promisiuni. Exista riscul sa aveti un program incarcat si sa nu puteti indeplini ceea ce promiteti. Evitati astfel sa faceti angajamente. Creativitatea in schimb se va dovedi un aliat de nadejde in plan profesional si va va ajuta in proiectele pe care le intreprindeti. Foarte curand, va veti bucura si de recompensa pentru rezultatele obtinute, spune horoscopul.


Varsator

Astazi, pentru nativii din Varsatori, norocul le va fi, se pare, alaturi, si ii va ajuta sa evite orice experienta neplacuta. Asa ca vor trece cu bine peste orice problema cu care s-ar putea confrunta in cariera sau in afaceri. In plan personal, e o zi favorabila calatoriilor scurte sau intalnirilor cu prietenii. Horoscopul recomanda in schimb sa evitati cumparaturile scumpe, dar si sa faceti glume exagerate pe seama celor din jurul vostru.


Pesti

Chiar daca nu sunt obisnuiti, cei din zodia Pesti vor avea ocazia sa fie astazi in centrul atentiei. Mai ales daca este vorba despre un proiect important la serviciu sau in afaceri, iar reusitele voastre va vor atrage aprecieri si laude. In a doua parte a zilei, activitatile placute, dar lipsite de adrenalina, facute in compania celor dragi va vor aduce relaxarea de care aveati nevoie.

Articole din aceeasi categorie