14.01.2020
Horoscop 14 ianuarie 2020. Surprize in dragoste si o vacanta alaturi de familie
Astrologii au vesti foarte bune pentru nativii zodiacului in aceasta zi. Aveti sansa de a va intalni sufletul pereche ori de a va indeplini un vis. Vedeta zilei - Dima Trofim, cantaret, actor, dansator.

Munciti mai mult, depuneti efort, iar succesul va veni mai repede decat va asteptati. 

Berbec

Dragi Berbeci, in aceasta zi va trebui sa oferiti cuiva ajutorul. S-ar putea ca o persoana apropiata, fie ruda, fie prieten sa aiba nevoie de sustinere morala intr-o anumita situatie, ori poate pur si simplu pe cineva cu care sa discute. Fiti deschisi, intelegatori, mai ales daca in trecut ati fost, la randul vostru, intr-o stare asemanatoare.

Taur

Cei aflati sub acest semn zodiacal au norocul de a semna un contract foarte important din punct de vedere financiar. O astfel de propunere nu poate fi evitata, iar sansa voastra de a obtine succesul binemeritat este foarte aproape. Aveti curaj sa spuneti lucrurilor pe nume, sa va afirmati si luptati pentru a fi pe locul intai.

Gemeni

Dragi Gemeni, ganditi-va bine la viitorul vostru si la ceea ce va doriti pentru voi in viitorul apropiat. Nu ratati oportunitatile care apar in jurul vostru, chiar daca va este teama de necunoscut. Nu va lasati intimidati, iar daca va identificati ca fiind necunoscatori ai anumitor informatii in anumite momente, mai ales la serviciu, aveti curajul de a cere ajutor. Atat colegii, cat si superiorii vor aprecia.

Rac

Daca in ultima vreme Racii nu au avut prea mare noroc de bani, in aceasta zi, acestia au toate sansele sa obtina o marire de salariu. Poate fi o ocazie buna pentru a sarbatori aceasta reusita, mai ales ca ati putea primi si cateva laude din partea sefilor, datorita perseverentei si a seriozitatii de care ati dat dovada.

Leu

Mare bucurie se anunta in familia Leilor. O veste complet neasteptata va schimba viata celor aflati sub acest semn zodiacal, intr-un mod pozitiv. Spre seara puteti sarbatori aceasta noutate alaturi de cei dragi, de prieteni, de familie, ori va puteti retrage in intimitatea locuintei voastre pentru a va relaxa in singuratate. Cititi o carte ori uitati-va la un film interesant. 

Fecioara

A venit timpul pentru o vacanta, dragi Fecioare. Daca in ultima vreme ati neglijat sanatatea voastra, sansele ca organismul vostru sa fie deja suprasolicitat sunt mari. Incercati sa va detasati pentru cateva zile si sa parasiti aglomeratia orasului pentru putina liniste si relaxare. Veti avea astfel ocazia de a va reincarca bateriile.

Balanta

Nimeni nu te poate duce de nas astazi, treci printr-o faza extrem de intuitiva. Asa ca observi indicii pe care majoritatea oamenilor nu le vad, ceea ce te va ajuta sa preiei controlul unei situatii importante. Financiar o sa stii exact unde sp investesti, iar recompensele vor fi neasteptate. Ai o tona de enrgie buna in viata ta, iar norocul nu ti-a fost niciodata mai favorabil.

Scorpion

Abilitatea ta de a te concentra asupra detaliilor mici, fara a pierde din vedere imaginea de ansamblu, este unul dintre punctele tale cele mai tari, iar astazi trebuie sa o folosesti pentru a atinge scopurile propuse. Citeste fiecare rand din documentul pe care il ai de semnat, pentru ca un detaliu minor, dar neobisnuit, apare exact cand sa parafezi documentul. Inainte sa semnezi, vei descoperi ca e nevoie sa revizuiesti actul.

Sagetator

Dupa ce anumiti oameni au facut despre tine anumite presupuneri care nu sunt corecte, astazi vei avea ocazia sa le spui cine esti cu adevarat. Dar nu vor fi de ajuns cuvintele, trebuie sp le arati prin fapte cine esti tu. Continua sa iti realizezi sarcinile de zi cu zi, dar nu uita ca esti observat si analizat. Daca esti provocat, nu te abate de la crezurile tale. Arata oamenilor ca poti mai mult decat doar sa vorbesti.

Capricorn

Capricornii ar trebui sa aleaga cu atentie lucrurile pentru care isi consuma energia, pentru ca riscul epuizarii este mare. In plus, s-ar putea ca anumite persoane sa ii epuizeze mental cu probleme care ar putea fi rezolvate usor, daca ar exista interes. Nu e nimic rau in a spune "nu" la momentul potrivit, chiar daca unii s-ar putea simti lezati. Ajuta-te pe tine in primul rand, pentru ca doar asa vei putea fi de folos pentru altii, atunci cand chiar conteaza.

Varsator

Creativitatea Varsatorilor atinge cote uluitoare, in special pe plan sentimental. Decizii importante si sentimente intense sunt exprimate de nativii din Varsator cu o lejeritate cuceritoare, asa ca nu este de mirare daca anumite persoane vor ramane pur si simplu fascinate. Seara i-ar putea prinde pe Varsatori intr-un decor magic, numai bun pentru a strange amintiri de neuitat.

Pesti

Pestii ar trebui sa isi masoare cuvintele cu mare atentie, deoarece riscul de a spune vorbe "la cald" este mare. Decat sa regreti anumite afirmatii sau sa fii nevoit sa le retragi ulterior, e preferabil sa lasi emotiile sa treaca pe langa tine si sa dai dovada de rabdare. Tacerea este de aur in anumite momente si nu este exclus sa afli lucruri extrem de importante, doar observand cu atentie comportamentul celor din jur in situatiile tensionate.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie