14.08.2019
Horoscop 14 august 2019. Schimbare importanta si o mare dezamagire
In cazul unor zodii, astrele au pregatit, astazi, o schimbare importanta care ar putea aduce de la sine o noua stare de spirit. Vedeta zilei: Mila Kunis - o actrita americana de origine ucraineana.

Totusi, exista riscul ca una dintre zodii sa sufere o mare dezamagire.

Iata previziunile astrologice ale zilei de miercuri pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele s-au aliniat pentru nativii din zodia Berbec. Veti primi o mare oportunitate de a avansa in proiectul la care lucrati, respectiv la locul de munca ori in afaceri. Profitati de aceasta sansa unica pentru a va schimba viata. Nu fiti insa egoisti si ajutati-i si pe cei alaturi de care ati muncit din greu pentru a ajunge aici. Pe plan personal, ati putea deveni gelosi fara motiv. Fiti foarte atenti la conflictele pe care le-ati putea isca pentru ca riscati sa pierdeti increderea unei persoane apropiate.


Taur

Taurii trebuie sa se impuna, astazi, in fata celor care au luat in ras toate performantele voastre din ultima vreme. Ati ignorat pana acum toate glumele, insa este prea mult. Luati atitudine, insa evitati conflictele care ar putea degenera. Explicati punctul vostru de vedere celor cu care lucrati si incercati sa ii faceti sa inteleaga. In cazul celor care vor continua, nu va obositi sa ripostati. Tot astazi veti intalni o persoana cu care veti lega o frumoasa si lunga prietenie.


Gemeni

Gemenii trebuie sa renunte, astazi, sa se mai streseze din cauza grijilor si a problemelor. Este momentul sa priviti viata cu alti ochi si sa va calmati. Ati ajuns intr-un punct in care stresul va poate cauza probleme de sanatate, motiv pentru care trebuie sa schimbati abordarea. Refugiati-va in bratele persoanei iubite si eventual faceti ceva ce nu ati mai facut de mult timp: o plimbare, o cina romantica sau o excursie de o zi in natura. Este tot ce aveti nevoie pentru a trece peste aceasta perioada incarcata.


Rac

Nativii din Rac trebuie sa se mobilizeze. In ultimele zile v-ati simtit oarecum depasiti in numeroase situatii, lucru care v-a deprimat. Daca veti continua sa va legati de lucruri negative si de probleme nu veti reusi sa iesiti din acest impas. Voi sunteti singurii care puteti schimba ceva in viata voastra. Nu va ganditi foarte mult timp la pasul pe care urmeaza sa il faceti. Ascultati-va instinctul si inima!


Leu

Leii vor avea parte, astazi, de o victorie rasunatoare. Veti primi o veste buna in legatura cu un nou loc de munca sau cu o problema de familie. Pentru ca sunteti extrem de pasionali, veti face tot posibilul pentru a demonstra tuturor ca meritati locul in care ati ajuns. Tot astazi veti primi vizita unei persoane pe care nu ati mai vazut-o de foarte mult timp si cu care nu sperati sa va mai intalniti vreodata.


Fecioara

Nativii din Fecioara vor avea parte, astazi, de numeroase momente de rasfat. Profitati de timpul liber sau chiar de concediu pentru a va oferi acele lucruri la care ati visat. Nu este cazul sa va uitati la bani pentru ca exista suficient timp sa faceti altii. Acum aveti ocazia sa va indepliniti dorintele si nu este loc de ezitare. Impartasiti cu prietenii toate aceste experiente si nu ascultati comentariile rautacioase.


Balanta

Balantele vor primi, astazi, un cadou neasteptat. Astrele v-au pregatit o doza de noroc, astfel ca veti primi un cadou care va veni sub diferite forme. Un castig de moment, un nou prieten sau poate chiar un premiu urias. Fiti cumpatati si ganditi-va ca asa ceva nu vi se va mai intampla foarte curand. Profitati de moment, insa ganditi-va si la viitor. Impreuna cu persoana iubita ori cu familie, puneti la cale un plan si indepliniti-va unul dintre visuri.


Scorpion

Nativii din Scorpion se vor simti, astazi, extrem de iritati din cauza unei probleme minore. Incercati sa eliminati doza de stres pentru a nu va strica intreaga zi. Ati putea uita ceva ori ati putea ramane blocati ore in sir, in trafic. Nu este cazul sa disperati. Pana la urma, veti ajunge unde v-ati propus, iar situatia se va schimba considerabil. Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti, cel putin pentru moment, si evitati sa va ganditi la ceea ce ati putea avea.


Sagetator

Nativii din Sagetator vor simti, astazi, gustul amar al dezamagirii. O ruda sau un prieten va va dezamagi cumplit, motiv pentru care va veti simti tristi. Incercati sa evitati sa cereti ajutorul celor apropiati ori sa cumparati un anumit obiect care se va dovedi a fi inutil. Astfel, veti elimina orice sursa de nemultumire care v-ar putea strica buna dispozitie. Concentrati-va pe relatia voastra si fiti mai atenti cu persoana iubita. Este nevoie de un simplu moment de tandrete pentru a reaprinde pasiunea.


Capricorn

Capricornii vor intelege, in sfarsit, ca doar prin munca pot reusi in viata. Daca pana acum ati asteptat sa vi se intample ceva bun, incepand de astazi veti pune piciorul in prag. Munciti din greu, comunicati si dovediti ca sunteti profesionisti adevarati si abia apoi veti culege si roadele eforturilor depuse. Va asteapta o vacanta pe care ati planificat-o impreuna cu familia si prietenii, motiv pentru care este nevoie sa faceti anumite economii.


Varsator

Nu va grabiti sa ajungeti intr-un loc sau sa rezolvati mai multe probleme in acelasti timp. Faptul ca, de obicei, sunteti foarte grabiti nu va va ajuta cu nimic astazi. Incercati sa colaborati cu colegii de munca, sefii sau prietenii pentru a putea duce la bun sfarsit planul. De asemenea, ascultati sfatul medicului si nu va suprasolicitati, mai ales ca temperaturile din ultimele zile au fost caniculare. Luati pauze dese, hidratati-va si nu va enervati.


Pesti

Majoritatea nativilor din zodia Pesti vor fi, astazi, foarte alintati. Veti atrage atentia unei persoane de sex opus, caz in care ati putea fi pusi in fata unei situatii ridicole sau, in cazul celor singuri, in fata unei situatii extrem de interesante. Astrele va recomanda totusi sa nu amestecati afacerile cu placerea. Nu va va aduce nimic bun, ba din contra v-ar putea afecta cariera. Cei care sunt intr-o relatie de lunga durata vor cauta sa readuca pasiunea in viata lor.

Articole din aceeasi categorie