13.09.2019
Horoscop 13 septembrie 2019. Lectie dureroasa despre dragoste
Lectie dureroasa despre dragoste, pentru mai multe zodii. Iluziile de moment, frumoase dar inselatoare, se spulbera atunci cand realitatea isi arata adevarata fata. Vedeta zilei: Lili Reinhart, actrita americana

Berbec

Berbecii au sansa de a rezolva o problema care le sta de multa vreme pe suflet. Poate fi ceva legat de o fosta iubire, un conflict dureros din familie sau o greseala facuta unui prieten bun. Cert este ca, in orice situatie, va trebui ca nativii din aceasta zodie sa renunte la orgoliu si sa-si asume intreaga responsabilitate, chiar daca, pe alocuri, au sentimentul ca nu sunt doar ei vinovati. Capitolul merita incheiat cu orice pret.

Taur

Faptele conteaza, nu vorbele, iar Taurii inteleg asta mai bine ca oricine. Este si motivul pentru care nativii din aceasta zodie promit rar lucruri, dar, atunci cand o fac, poti fi sigur ca se vor tine de cuvant. Pe cat de ambitiosi, pe atat de entuziasmati, Taurii ar face bine totusi sa-si deschida sufletul la lucrurile importante care tin de relatia de cuplu sau familie, altfel ar putea parea singuratici. Vesti bune cu privire la bani, spre seara. Insa atentie la cheltuieli!

Gemeni

Gemenii ar putea descoperi raspunsul la o intrebare care ii macina de mult. De fapt, adevarul este ca au stiut dintotdeauna ce trebuie facut, insa au refuzat sa priveasca realitatea in fata, preferand iluziile de moment. Partea buna este ca, odata recunoscuta, problema se va rezolva de la sine. E o lectie pretioasa despre dragoste si adevar, care ii va scuti pe nativii din Gemeni de multa suferinta, pe viitor.

Rac

Pentru Rac, azi e o zi buna daca vrei sa spui cuiva cum te simti cu adevarat. Este o perspectiva neplacuta aceasta sinceritate, deoarece nici nu esti sigur cum te simti cu adevarat uneori, dar ar fi foarte benefic pentru tine sa faci acest lucru. Pe de alta parte, astazi este si o zi cu adevarat minunata pentru a invata tot felul de lucruri de la alti oameni. Actionati cu intelepciune. Pe plan financiar sunteti destul de norocos astazi.

Leu

Leul este astazi un individ sensibil si profund, si chiar nu trebuie sa-ti fie frica de rezultat. Persoana potrivita va cauta aceste raspunsuri, nu ar trebui sa alungi pe nimeni astazi. Chestia este ca aceasta persoana stie deja, dar vrea doar sa auda cu propriile tale cuvinte. Este foarte frumos sa spui cuiva ce simti, cu toata sinceritate. Este in primul rand bine pentru tine si apoi pentru oricine altcineva.

Fecioara

Fecioara are multe de spus si de multe ori este destul de clar ca vorbesti serios. Cu toate acestea, exista unele alte intentii pe care s-ar putea sa nu le constientizezi pe deplin, iar acestea vor fi expuse altora astazi. Poate ca, daca esti dispusa sa si asculti, s-ar putea sa inveti ceva. Pe seara veti simti o neliniste in privinta unui eveniment, dar cu rabdare si cumpatare veti trece peste o situatie cu probleme.

Balanta

Veti primi o veste foarte importanta de la o persoana cu care nu ati mai vorbit de foarte mult timp. Faptul ca a trecut o buna perioada de vreme in care nu ati mai comunicat inseamna o multime de lucruri de care nu stiati si pe care trebuie sa le aflati. La randul vostru, veti povesti toate lucrurile prin care ati trecut. Aceasta intalnire va va schimba starea de spirit si va va aduce o mica doza de fericire.

Scorpion

In general, voi stiti mai multe lucruri despre oamenii din jurul vostru decat stiu ei despre voi. Asadar, veti avea parte o surpriza, astazi, cand veti face o mare descoperire despre unul dintre prietenii vostri. Este momentul in care va puteti demonstra loialitate sau o puteti da in bara. Poate fi vorba despre un test asa ca ganditi-va foarte bine inainte de a imprastia zvonul.

Sagetator

Sansele sunt foarte mari ca astazi sa va gasiti sufletul pereche. Fiti atenti la toate semnele pe care le-ati putea primi de la acea persoana care are ganduri mari cu voi. Orice flirt se poate transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste, insa depinde doar de voi cum va veti creiona viitorul. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, este momentul perfect pentru a schimba ceva in viata voastra de cuplu.

Capricorn

Capricornii s-ar putea simti neglijati de persoanele pe care le iubesc. Este in regula sa fiti revoltati, insa nu stati cu mainile in san. Puneti mana pe telefon, dati un SMS sau sunati. Veti primi toate explicatiile de care aveti nevoie. Seara, este posibil sa aveti parte de o intalnire care va va schimba radical viata personala.

Varsator

Varsatorii isi vor petrece ziua in tensiune. Veti da vina pe alte persoane pentru ceea ce vi se intampla urat in viata, iar prietenii sunt prima voastra tinta. Ca sa stai departe de conflicte, astrele va recomanda sa va izolati de toata lumea. Puteti face o mica excursie sau va puteti relaxa cu hobby-ul preferat. Surprizele vin la sfarsitul zilei din partea unei persoane pe care nu ai vazut-o de foarte multa vreme.

Pesti

Pestii sunt extrem de intuitivi, astazi. Va dati seama de multe lucruri, iar asta ii poate ajuta pe cei aflati in nevoie. Sfatul astrelor pentru voi este sa faceti totul ponderat. Nu este exclus sa faceti vizite obositoare sau sa fiti vizitati de persoane care va scoate din sarite. V-ati putea scuza ca sunteti plecati intr-o calatorie. Seara, persoana iubita va va surprinde cu un cadou de invidiat.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie