13.01.2020
Horoscop 13 ianuarie 2020. Iubire sincera si un gest de prietenie adevarata
Astrologii au vesti bune pentru nativii zodiacului in aceasta zi. Unii isi vor gasi sufletul pereche intr-un moment complet neasteptat, in timp ce altii vor avea amre noroc in afaceri. Vedeta zilei - Liam Hemsworth, actor australian

Berbec

Dragi Berbeci, astrologii anunta vesti bune pentru voi din punct de vedere financiar. Dati dovada de profesionalism, perseverenta si de o buna comunicare in cadrul echipei, la serviciu. Superiorii vor aprecia munca voastra. S-ar putea chiar sa primiti o marire de salariu, ori veti fi propusi pentru avansare.

Taur

Taurii se pot gandi la viitorul lor cu mai multa seriozitate. Daca ati cunoscut o persoana speciala in ultima vreme, alaturi de care puteti spune ca ati descoperit fericirea, ati putea face chiar si pasul cel mare. Aveti curaj, fiti sinceri cu propria persoana, iar raspunsul pe care il veti primi va fi mai mult decat imbucurator.

Gemeni

Astrologii anunta o perioada aglomerata pentru Gemeni. Depuneti efort atunci cand aveti de rezolvat proiecte importante, mai ales daca nu pot fi amanate. Seara o veti petrece in compania persoanelor dragi din familie sau cu persoana iubita.

Rac

Racii trebuie sa invete sa sa accepte si parerile celor din jur, mai ales in conversatii cu persoane importante de la serviciu. Daca aveti nevoie de ajutor in anumite situatii ori daca va poticniti in incercarea de a rezolva anumite proiecte, cereti ajutor persoanelor de incredere.

Leu

Pentru Leu este o zi minunata la munca. Energia care provine doar din munca in echipa va va mentine la un nivel productiv si valoros. Ziua continua cu anumite discutii care se anunta foarte interesante in privinta viitorului vostru financiar. Pe plan personal, relatia dvs. incepe sa se simta mai colaborativa, deoarece lucrati amandoi la un obiectiv comun: sa va apropiati si sa invatati mai multe unul despre celalalt.

Fecioara

Pentru Fecioara exista un potential puternic ca azi sa fie o zi buna. Rezultatul (ca de obicei) depinde complet de tine. Cel mai bun mod de a va asigura ca lucrurile merg bine este sa ramaneti pozitiv. Vizualizati modul in care doriti ca lucrurile sa se desfasoare si aratati universului cum doriti sa fie lucrurile. Evitati persoanele negative, carora le place sa se concentreze asupra a ceea ce este rau in lume. Exista atat de multe lucruri bune pentru care trebuie sa fii recunoscator in viata ta, incat n-are niciun sens sa faci altfel.

Balanta

Balantei nimeni nu ii poate spune nimic astazi. Este deosebit de incapatanata si trece printr-o faza foarte intuitiva, in care orice presupui pare sa se indeplineasca. Puteti profita de acest lucru pentru a va pune intr-o pozitie optima pentru a prelua controlul asupra unei situatii. Financiar, veti vedea unde ar trebui sa va puneti banii, iar recompensele vor fi mai bune decat va asteptati. Exista multa energie buna in viata dvs., iar norocul nu a fost niciodata mai prezent.

Scorpion

Capacitatea Scorpionului de a se concentra pe detalii, fara a pierde din vedere imaginea de ansamblu este unul dintre punctele sale forte. Exact pe asta trebuie sa va bazati astazi. Asigurati-va ca cititi tot textul din documentul pe care urmeaza sa il semnati, deoarece un detaliu minor neobisnuit va aparea chiar atunci cand o faceti. Veti dori sa faceti cel putin o revizuire inainte de a merge mai departe. Nu-ti fie teama sa apelezi la experti in domeniu.

Sagetator

Astazi, toata lumea este cu ochii pe voi, insa exista riscul ca oamenii sa aiba idei preconcepute in ceea ce va priveste. Este nevoie sa va vedeti de treaba si sa aratati tuturor din ce aluat sunteti facuti. Ambitia este coplesitoare, iar rezultatele vor fi pe masura efortului depus. La finalul zilei nu poate exista decat un singur invingator si sunt sanse mari ca acela sa provina din zodia Sagetator.

Capricorn

Este o zi perfecta pentru nativii Capricorn sa aiba din zona de confort si sa faca excursii importante in interes de serviciu. Trebuie sa fiti in permanenta pe varfuri si sa infruntati necunoscutul, in conditiile in care veti avea de a face cu provocari noi. Nu va grabiti sa dati raspunsuri, indiferent de cat de bine cunoasteti subiectul. Oamenii din jurul vostru se bazeaza pe intuitia voastra de a alege drumul cel mai potrivit.

Varsator

Creativitatea este de partea voastra astazi, astfel ca veti avea multe de castigat. Mai ales in relatia cu persoana iubita, care pare impresionata de elementele noi pe care v-ati gandit sa le aduceti in relatia de iubire in care sunteti implicat. Totusi, nu trebuie sa sariti calul. Este important sa va ghidati dupa dictonul "ce e mult, strica", mai ales daca vorbim despre prea multa atentie acordata persoanei iubite care, la un moment dat, s-ar putea simti sufocata.

Pesti

Aveti grija la cuvintele folosite astazi. Temperamentul exacerbat s-ar putea sa va coste scump. Nu aveti nevoie sa pierdeti o legatura cu o persoana importanta din cauza unor cuvinte grele folosite intr-un moment nepotrivit. Emotiile va coplesesc si trebuie sa aratati celor apropiati ca puteti sa va stapaniti chiar si in momentele dificile. Abia atunci veti fi luati in serios si oamenii vor cauta solutii pentru a va ajuta.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie