10.10.2019
Horoscop 10 octombrie 2019. Decizie importanta in dragoste si un nou hobby
Bucurie imensa in dragoste pentru unii nativi. S-ar putea sa primiti o veste care va va schimba viata complet. Vedeta zilei - Rose McIver, actrita

Berbec

Berbecii isi vor folosi intreaga energie pentrua duce la bun sfarsit un proiect de suflet. Depuneti tot efortul necesar pentru a fi siguri ca finalul va fi unul grandios, iar toti cei din jur vor ramane uimiti si vor aprecia indelung talentul de care dati dovada. In dragoste lucrurile sunt putin mai nefericite, dar viata de unul singur poate fi benefica in aceasta perioada.

Taur

Tauri, trebuie sa faceti o schimbare in viata voastra. Fie va schimbati garderoba, adoptati o noua frizura, fie achizitionati cateva obiecte noi de decor pentru casa voastra. Veti vedea ca veti deveni mult mai pozitivi, iar cei din jur nu se vor opri din complimente. In plus, cineva de la serviciu s-ar putea sa isi faca in sfarsit curaj si sa va invite sa luati pranzul impreuna.

Gemeni

Gemenii vor avea o idee revolutionara la serviciu, cel mai probabil in timpul unei sedinte sau discutii la care vor lua parte inclusiv superiorii. Este o ocazie formidabila pentru a iesi in evidenta si pentru a va demonstra talentul si devotamentul in cadrul companiei. Surprize placute se anunta pe aceasta cale.

Rac

Astazi nu aveti motive sa va stresati sau sa va ingrijorati pentru nicio secunda. Toate lucrurile vor merge de la sine, va veti descurca excelent la locul de munca, iar spre seara veti avea avea parte de o surpriza uriasa. In urmatoarele zile veti avea, in sfarsit, odihna si relaxarea la care ati visat in ultima perioada. Fiti foarte atenti la buget si la sumele pe care le veti cheltui.

Leu

Nativii din zodia Leu vor fi, astazi, inconjurati de prieteni. Desi aveti multe probleme de rezolvat, veti fi captati de atentia primita, motiv pentru care veti ignora anumite aspecte. Nu este ceva urgent, insa trebuie sa va mobilizati astfel incat sa nu ramaneti in urma. Daca nu veti reusi sa duceti la bun sfarsit lucrurile pe care le-ati inceput, nu trebuie sa deveniti furstrati. Intotdeauna exista... maine.

 Fecioara

Pentru Fecioare, astazi va fi in totalitate despre suflet. Veti simti anumite lucruri pe care nu le-ati mai simtit de foarte mult timp. Emotii, sentimente si noi senzatii. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, este momentul sa impartasiti totul cu persoana iubita si chiar sa faceti urmatorul pas. Pentru cei singuri, este ocazia perfecta pentru a va deschide in fata unei persoane de care v-ati indragostit si careia nu i-ati spus niciodata ce simtiti.

Balanta

Balanta face tot posibilul astazi sa socializeze cu oamenii din jurul sau, insa acest lucru este cam dificil, pentru ca ritmul alert de lucru si tinta propusa in afaceri nu prea iti mai lasa timp liber pentru socializat. Exista o parte buna si una mai putin buna in aceasta privinta. Pe de o parte iti duci la bun sfarsit cu maxima responsabilitate sarcinile, dar pe cealalta parte unele persoane ar putea sa se simta marginalizate si ignorate. Incearca sa fii atent la ce se intampla in jurul tau.

Scorpion

Scorpionul se simte oropsit si dat la o parte de restul lumii. Treci printr-o situatie neplacuta pe plan personal si asta de face sa te simti destul de trist. Nu iti face probleme, pentru ca in curand te vei simti coplesit de grija si dragostea tuturor celor din jurul tau. Cu putina rabdare, vei trece cu bine si peste ziua de azi.

Sagetator

Sagetatorul descopera un hobby nou, care ii ia toata energia si concentrarea. Este posibil sa gasesti interesant un sport extrem, iar acest lucru iti da o satisfactie aparte. Te va ajuta sa pastrezi creativitatea si sa iti ocupi timpul liber. Dar, inainte de hobby-uri, aveti multe de facut in cursul zilei si va este recomandat sa va respectati prioritatile.

Capricorn

Pentru Capricorni, sarcinile de serviciu vor fi astazi floare la ureche. Va simtiti in elementul vostru, iar comunicarea si socializarea cu colegii de munca nu fac decat sa va dea un plus de energie. Totul merge uns, iar un obiectiv urias care nu a fost niciodata la indemana este posibil sa fie atins. Depinde doar de voi sa aveti succes si sa fructificati efortul depus in ultima perioada. De asemenea, nu ignorati situatia personala. Acordati o mai mare partenerului de viata, nu-i ignorati sentimentele. 

Varsator

Astazi, Varsatorii se gandesc doar la bani. Sperati ca sefii sa va recompenseze pentru eforurile din ultima luna cu un bonus financiar consistent. Profesionalismul si realizarile merita o prima, asa ca banii primiti vor fi ideali pentru o calatorie sau o achizitie importanta. Pot sa apara surprize la care nu va asteptati. In plan personal, astrele avertizeaza asupra unui conflict daca nu cedati. Faceti un pas inapoi daca vreti sa aveti o seara linistita.

Pesti

Pestii vor fi foate stresati la inceputul zilei. Un coleg va cere un lucru si sunteti in imposibilitatea de a-l putea refuza. Mai ales ca si el v-a ajutat la un moment dat. Interventia neasteptata a unei persoane va salveaza, astfel ca a doua jumatate a zilei sunteti mai relaxati. Nu uitati sa va exprimati recunostinta. Seara, deveniti nostalgici si va amintiti de trecut dupa ce va intalniti cu un prieten vechi. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie