01.12.2019
Horoscop 1 decembrie 2019. Timp cu familia, relaxare si un nou hobby
Bucurie imensa pentru anumiti nativi ai zodiacului in aceasta zi. Dragostea pluteste in aer. Vedeta zilei - Emily Mortimer, actrita americana.

Astrologii au vesti bune si in afaceri, unele zodii pot avansa profesional in urmatoarea perioada. 

Berbec

Berbecii au nevoie de multa rabdare astazi, mai ales in interactiunea cu anumiti membri ai familiei. Daca o ruda va cere ajutorul, indicat ar fi sa nu refuzati, altfel riscati sa porniti un adevarat conflict. Astrologii va sfatuiesc sa rezolvati aceste sarcini cat mai repede, pentru a va putea odihni in sfarsit spre seara.

Taur

Dragi Tauri, de ce sa stati in casa astazi? Chemati cativa prieteni sau invitati-va jumatatea in oras, la o plimbare in aer liber. Profitati de clipele libere pentru a va relaxa si pentru a va reincarca bateriile. Astrologii intrevad o noua saptamana plina de oportunitati , dar si sacrificii in afaceri.

Gemeni

Cei aflati sub acest semn zodiacal sunt sfatuiti sa isi ia inima in dinti si sa treaca la fapte. Dragi Gemeni, aveti curaj, deschideti-va inima si faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a obtine ceea ce va doriti. Nu exista castig fara lupta. Va mentineti aceeasi linie de plutire din punct de vedere profesional. 

Rac

Dragi Raci, aveti mai multa grija de sanatatea voastra. Astrologii va sfatuiesc sa depuneti mai mult efort in acest sens, imbracati-va bine si stati departe de persoanele racite, bolnave. Evitati de altfel mijloacele de transport in comun si faceti mai mult sport. Veti observa o imbunatatire extraordinara, veti fi mai energici, mai pozitivi.

Leu

Pentru Lei, ar fi o zi foarte buna sa delege anumite sarcini pe care le aveau de indeplinit. Zicala 'nu lasa pe maine ce poti face azi' nu se aplica, pentru voi, cel putin astazi. Este momentul sa va ganditi si la voi, sa aveti grija de sanatatea voastra si sa incercati sa va incarcati bateriile pentru zilele ce urmeaza. Mai aveti foarte putin pana la concediul de sarbatori, pe care il asteptati de foarte mult timp, insa trebuie sa dovediti tuturor ca sunteti oameni de incredere.

Fecioara

Perseverenta este una dintre calitatile voastre de baza, motiv pentru care trebuie sa faceti tot ce va sta in putere pentru a reusi atat la locul de munca, cat si in viata personala. Urmeaza zile pline de agitatie, dar si multa fericire. Inainte de a va bucura de roadele muncii depuse in acest an, incercati sa faceti planuri pentru saptamanile ce vin. Impreuna cu familia si prietenii apropiati puteti pune la cale o petrecere uriasa.

Balanta

Aveti de indeplinit anumite scopuri personale, astfel ca este momentul sa va concentrati mai mult decat de obicei. Pasiunea si imaginatia vor fi punctele voastre forte in aceasta lupta pe care o veti da pentru a dovedi ca sunteti cei mai buni. Pe plan personal, este nevoie sa depuneti un pic mai mult efort. Persoana iubita considera ca ati cam evitat-o in ultima perioada, motiv pentru care trebuie sa schimbati strategia.

Scorpion

Spre surprinderea voastra, astazi veti fi plini de energie si pusi pe fapte mari. Mai intai de toate, aveti de rezolvat anumite lucruri in interiorul casei. Ulterior, va puteti petrece restul zilei in liniste, impreuna cu cei apropiati si chiar exista sansa sa faceti o iesire in natura pentru ca totul sa fie perfect. Seara va rezerva o surpriza uriasa din partea persoanei iubite. Fiti atenti la semne!

Sagetator

Este ziua vestilor bune. Nu trebuie sa incercati sa anticipati ce vi se va intampla. In mod cert vin vesti bune sau veti avea parte de intamplari placute si profitabile pentru dumneavoastra, in special din punct de vedere al energiei pozitive care va va incarca emotional pentru o noua saptamana dificila. Nu uitati ca aveti de intretinut cateva relatii profesionale care se vor dovedi avantajoase intr-un viitor nu foarte indepartat.

Capricorn

Aveti parte de o zi extrem de intensa. Curiozitatea care va caracterizeaza va face sa va interesati si sa cautati rezolvari pentru problemele tuturor celor apropiati. Parca ati alerga pentru a face cat mai multe fapte bune inainte de sarbatori, insa nu trebuie sa exagerati cu efortul depus. Oboseala acumulata s-ar putea sa va coste in momente nepotrivite si chiar sa va puna sanatatea in dificultate.

Varsator

Este momentul potrivit in care sa meditati asupra viitorului. Ar fi ideal sa invatati sa eliminati din viata voastra elementele pe care le considerati nocive si sa acordati mai multa atentie evenimentelor care va produc fericire. Nu trebuie sa va fie rusine de ce spun ceilalti.

Pesti

Aveti tendinta sa va grabiti si sa luati decizii pripite in toate evenimentele in care sunteti implicati astazi. Nu va stresati aiurea pentru probleme pe care oricum nu aveti cum sa le controlati. Creati doar confuzie in jur si nimeni nu intelege ce aveti de gand sa faceti. Apele s-ar putea linisti in a doua parte a zilei, cand un mesaj neasteptat va aduce cu picioarele pe pamant.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie