30.03.2019
Esti curioasa de ce nu te poate uita, in functie de zodia lui? Iata raspunsul - FOTO
Ai intalnit vreodata acel barbat care pur si simplu nu te poate uita, desi tu ai reusit deja sa mergi mai departe?



Poate fi flatant sa stii ca cineva nu te poate uita usor, insa la un moment dat, sigur te intrebi de ce o persoana nu poate merge mai departe daca relatia voastra s-a incheiat, iar tu ti-ai continuat deja viata.


Acest atasament poate fi influentat si de zodie, existand persoane care uita mai greu fostii parteneri. Cateodata loialitatea lor este exagerata, astfel incat poate deveni un lucru negativ in urma unei despartiri, el gandindu-se in continuare la tine.


Au trecut deja luni de la despartirea voastra, iar el pare ca nu vrea sa renunte la relatie. Acest lucru poate fi frustrant daca tu nu simti acelasi lucru, mai ales daca sentimentele lui te impiedica pe tine sa fii cu altcineva sau sa te bucuri pe deplin de singuratate.


Fiecare zodie reactioneaza diferit in urma unei despartiri, asadar pot exista mai multe motive pentru care nu te-a uitat pana acum.




Berbec


In relatii, barbatii Berbec sunt foarte pasionali, iar acest lucru se vede si dupa despartire. In plus, nativul Berbec este destul de sigur pe farmecul lui, asa ca el se gandeste ca te va fermeca si te va convinge sa va impacati. Daca il respingi de mai multe ori, ii vei afecta ego-ul si, in loc sa il indeparteze, va incerca si mai mult sa te convinga ca este partenerul perfect pentru tine.



Taur

Daca fostul tau iubit este Taur, probabil lui ii lipseste legatura fizica pe care ati dezvoltat-o pe parcursul relatiei. De obicei, Taurii se ataseaza foarte usor, insa pe parcurs acest lucru se poate transforma in posesivitate. Astfel, daca il respingi, el va fi foarte afectat sa te vada ca l-ai uitat si ai inceput o alta relatie. El nu se poate schimba foarte usor, acesta fiind si motivul pentru care ii este dificil sa mearga mai departe dupa incheierea unei relatii. 

Gemeni

Punctul forte al nativului Gemeni este comunicarea, acest lucru fiind de ajutor in timpul relatiei. In schimb, dupa despartire, asta inseamna ca el te va contacta de mai multe ori, incercand sa obtina acea incheiere sau prietenia ta, dovada ca inca mai are sentimente pentru tine. Este bine de stiut ca Gemenii detesta sa fie singuri, asadar nu ar trebui sa fii surprinsa daca va incepe la scurt timp o noua relatie. Desigur, inca are sentimente pentru tine, insa are nevoie de cineva care sa il asculte pana cand este convins ca nu va veti impaca. 

Rac

Daca fostul tau iubit este Rac si stii ca are probleme in a te uita, acest lucru poate fi cauzat de sentimentele lui. Acesta se agata de detaliile importante din relatia voastra, retraind fiecare clipa. El pastreaza fiecare cadou sau hainele pe care le-ai uitat in casa sa. Aceasta sensibilitate il impiedica sa mearga mai departe, deoarece el chiar a pretuit relatia. El se ataseaza si fizic, fiindu-i greu sa inceapa o relatie cu o alta persoana. 



Leu

Leii au asteptari mari de la viata si isi impun singuri standarde inalte. Daca nu a reusit sa te uite, acest lucru are probabil legatura cu faptul ca este dezamagit ca nu a reusit sa faca ca relatia voastra sa functioneze. El se asteapta sa ofere tot ce este mai bun in orice situatie, asta insemnand ca isi dorea sa te pastreze langa el. Daca ii ignori incercarile de a va impaca, el va continua sa incerce sa te convinga ca este cel mai bun lucru pentru tine. 

Fecioara

Fiind mereu o persoana care analizeaza orice, Fecioara nu renunta la tine, chiar daca v-ati despartit deja de o perioada destul de mare. Cel mai probabil el si-a petrecut timpul analizand ce nu a mers in relatia voastra si, mai exact, ce a facut gresit ca sa te piarda. Pentru ca este in continuare indragostit de tine, el crede ca este singurul vinovat pentru esecul relatiei voastre. Mai mult decat atat, este sigur ca, atunci cand isi va da seama ce a facut gresit, te va putea recuceri. Daca esti sigura ca acest lucru este imposibil, asigura-te ca ii transmiti si lui foarte clar asta. 


Balanta

Nu este deloc surprinzator ca nativii Balanta isi asculta sentimentele, acest lucru impiedicandu-i sa mearga mai departe. Daca fostul tau iubit incearca sa te contacteze, inseamna ca ii lipsesti cu adevarat si lui chiar ii pasa cu adevarat de tine. Chiar daca este suparat si considera ca aceasta despartire este nedreapta, teama lui de a fi singur este ceea ce il face sa te doreasca in continuare, desi tu nu mai ai aceleasi sentimente. Este bine sa ii explici acest lucru intr-un mod delicat, deoarece nativul Balanta este sensibil la cuvintele dure si respingere.

Scorpion

La fel ca Berbecii, Scorpionii sunt foarte pasionali in relatie si formeaza o legatura profunda cu partenerele. In schimb, barbatul Scorpion nu isi va declara sentimentele pentru tine si nu iti va propune sa va impacati, insa prezenta lui in viata ta iti demonstreaza ca el nu te-a uitat inca. Desi isi pastreaza calmul, el incearca sa fie acea persoana pe care te poti baza oricand, in ciuda faptului ca sunteti fosti iubiti. Totodata, daca il confrunti, el va recunoaste ca inca are sentimente pentru tine. 

Sagetator

Atunci cand un Sagetator nu poate merge mai departe dupa o relatie, el are un conflict interior puternic. Acesta nu vrea sa para o persoana prea sensibila si nu ii place sa arate ca ii pasa in continuare de tine, insa va incerca sa te convinga sa va impacati daca va aflati intr-un context potrivit. Unul dintre motivele pentru care nu a reusit sa mearga mai departe si sa te uite este faptul ca Sagetatorul are tendinta de a idealiza o relatie nu tocmai perfecta odata ce s-a incheiat. Din pacate, sentimentele lui neimpartasite se pot transforma in frustrari de-a lungul timpului. 

Capricorn

Capricornul se poate controla foarte bine si este socant atunci cand arata ca mai are sentimente dupa o despartire. Un lucru este sigur, este putin probabil sa incerce sa te contacteze sau sa iti propuna sa va impacati. Motivul pentru care el ar putea avea in continuare sentimente este nevoia lui de stabilitate in viata. Pierderea unei persoane importante ii strica echilibrul si se simte pierdut din acest punct de vedere. 


Varsator

Varsatorii tind sa analizeze foarte mult orice, asadar el probabil inca se gandeste la relatia voastra, la fiecare detaliu si motivele pentru care v-ati despartit. Acesta detesta compromisul si reactioneaza foarte bine in orice situatie, asadar se intristeaza atunci cand se gandeste la o despartire, doar daca nu si-a dorit-o. Increderea Varsatorilor este distrusa foarte usor de promisiuni incalcate, acest lucru intamplandu-se des in cazul unei despartiri. Probabil el nu este tipul care sa te contacteze dupa ce relatia s-a incheiat, dar te-ar putea cauta atunci cand se simte singur. 


Pesti

Pestii au nevoie de intimitate si acest lucru este evident in relatie. Cel mai important motiv pentru care el inca are sentimente dupa o despartire este faptul ca intuitia sa ii spune sa lupte mereu pentru ceea ce isi doreste. Acesta simte ca insistand nu poti nega legatura care exista intre voi. Daca el greseste si esti sigura ca nu vrei sa va impacati, este momentul sa fii foarte convingatoare. 




Sursa foto: Google.com


Articole din aceeasi categorie