14.06.2019
„Este foarte usor pentru Varsatori sa ierte pentru ca ...” Cele 5 zodii care isi vor ierta partenerul, chiar daca le-a fost infidel
A descoperi ca partenerul te-a inselat este cu siguranta un lucru care doare. Poate parea surprinzator, insa exista unele persoane care sunt dispuse sa treaca pentru o infidelitate si totul datorita personalitatii lor.

Potrivit astrologiei, persoanele nascute in cele 5 zodii pe care le vei descoperi mai jos se gandesc mai mult inainte sa puna capat unei relatii si par dispuse a-si ierta partenerul chiar daca acesta a fost infidel.

De exemplu, nativii Sagetator ar putea gandi ca si ei si-au inselat la un moment dat partenerul sau ar putea decide sa nu se desparta de partener daca scuzele oferite de acesta au fost sincere. Poate ca vad doar partea buna a oamenilor si cred ca o simpla indiscretie nu este atat de importanta precum dragostea pe care i-o poarta partenerului.

Inainte de a lua decizia de a ierta un partener infidel trebuie sa fii sincera cu tine insati si sa incerci sa identifici motivele care v-au adus in aceasta situatie si sa vezi cum ai fi vrut tu ca el sa reactioneze daca tu ai fi fost cea care a inselat.

Iata care sunt cele 5 zodii care isi vor ierta partenerul, chiar daca le-a fost infidel:

Gemeni

Nativul Gemeni este capabil sa vada ambele parti ale unui povesti, ceea ce il face mai disponibil la a ierta un partener care a inselat. Din moment ce ei cred ca fiecare situatie este compusa din mai multe adevaruri, in mod normal nu au nicio problema in a crede ca, daca partenerul le-a fost infidel in trecut, asta inseamna ca nu ar putea fi loial in viitor.

Balanta

Pentru unele persoane, a descoperi ca partenerul a fost infidel este dovada clara a faptului ca nu au fost meniti sa fie impreuna. Acest lucru nu este neaparat adevarat pentru nativii Balanta care au tendinta de a vedea lucrurile printr-o perspectiva romantica. Nativii Balanta iubesc ideea de a fi indragostiti si pot gasi scuze partenerului infidel din moment ce aceasta indiscretie aduce un plus de drama in marea lor poveste de dragoste.

Sagetator

Sagetatorii isi adora libertatea astfel incat pot intelege daca partenerul lor alege sa exploreze un pic in afara limitelor relatiei lor. Desi aflarea faptului ca partenerul le-a fost infidel poate fi dureros in orice alta situatie, pentru nativii Sagetator lovitura nu este chiar atat de devastatoare precum pentru alte semne ale zodiacului.

Varsator

Varsatorul este unul dintre semnele zodiacale cele mai predispuse la a-si ierta partenerul daca acesta a fost infidel. Acest lucru se datoreaza faptului ca nativii Varsator cred ca prietenia cu partenerul este foarte importanta si nu vor sa o piarda pentru nimic in lume. Este foarte usor pentru Varsatori sa ierte pentru ca inteleg greselile si sunt lipsiti de prejudecati. Sunt semnul zodical care ii judeca cel mai putin pe cei din jur si ii vor accepta exact asa cum sunt.

Pesti

Unii oameni au tendinta de a vedea ce este mai rau in partenerul lor – in special daca acesta a fost infidel – in timp ce altii incearca sa vada si partea pozitiva. Nativii Pesti sunt dispusi sa isi ierte partenerul infidel pentru ca ei vad numai partea buna a persoanei pe care o iubesc. Pestii iubesc cu toata inima si vor darui totul pentru partenerul si relatia lor.

Indiferent daca ai decis ca infidelitatea partenerul tau este un aspect peste care nu poti trece in relatie sau, din contra, nu te afecteaza atat de profund, trebuie sa te asiguri ca faci ceea ce este cel mai bine pentru tine. Atata timp cat esti fericita cu modul in care s-a rezolvat situatia, asta inseamna ca ai luat cea mai buna decizie.

Articole din aceeasi categorie