15.05.2022
Cum sa seduci fiecare zodie: „Fecioarele sunt aproape singurii nativi care apreciaza cu adevarat...” -

Seductia, o arma pe care toti incercam sa o folosim dar, in anumite cazuri oricat de mult ne-am stradui, nu reusim.

Cateodata, tindem sa ne bazam pe stereotipuri in momentul cand incercam sa seducem o anumita persoana, insa exista posibilitatea sa gresim.

Metoda de seductie in functie de stereotipuri este pentru cei care nu au imaginatie si care nu doresc sa isi dezvolte creativitatea. Fiecare semn zodiacal are propriile dorinte, iar daca tu afli ce ii place si ce isi doreste nu poti da gres.

Potrivit astrologilor, fiecare semn zodiacal poate fi sedus prin urmatoarele metode:

Berbec

Nativilor din zodia Berbec le place sa fie ascultati. Au foarte multe de spus, chiar lucruri interesante. Acestia sunt profesori grozavi, iar cand vei incepe sa descoperi ca sunt si foarte atragatori poti incepe sa ii seduci, lasandu-i sa iti povesteasca absolut orice. Vor vedea in tine o persoana plina de compasiune si interesata de preocuparile lor si, in acelasi timp, vor incepe si ei sa fie interesati de persoana ta.

Taur 

Lauda-le creativitatea. Nativii Taur sunt des laudati pentru munca si efortul lor, dar foarte rar sunt laudati pentru creativitatea si artistul care se gaseste in ei. Sunt nativi creativi, plini de imaginatie deci, ofera-le laude de fiecare data cand ai ocazia. Taurii vin la pachet cu sex-appeal-ul cand sunt apreciati.

Ucraina este marea castigatore a concursului Eurovision 2022! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Gemeni 

Lasa-i sa iti ofere placere. Nativii Gemeni simt nevoia sa ofere placere, dar la randul lor sa si primeasca. Pentru ei este important ca tu sa intelegi cat de multe lucruri pot face pentru tine si sa ii apreciezi. Gemenii sunt sentimentali, dar ca sa fie prinsi in plasa seductiei lasa-i sa se simta ca si cum eforturile lor sunt minunate.

Rac

Nativii din zodia Rac nu vor fi deloc impresionati daca te axezi pe frumusete. Ei sunt interesati ca tu sa fii cea mai sincera persoana din incapere. Acesti nativi adora arta, deci cadourile ideale pentru ei ar fi obiectele decorative sau bilete la diferite spectacole. Sunt persoane spirituale cu un sex-appeal destul de dezvoltat, care cu siguranta te vor face sa te simti bine in prezenta lor daca stii sa ii cuceresti.

Leu 

Ca sa seduci nativii din zodia Leu, trebuie sa ai un simt al umorului foarte dezvoltat. Leilor le place sa se distreze, sa rada si sa se simta bine alaturi de o persoana. Cu siguranta te vor remarca daca arati bine si daca ai o tinuta pe masura asteptarilor lor, dar cu toate acestea prefera sa aiba alaturi pe cineva cu care sa se poata simti bine. Cu nativii din aceasta zodie, lucrurile se pot desfasura rapid, daca stii sa ii cuceresti.

Fecioara

Fecioarele iubesc lucrurile. Da am spus bine. Sunt aproape singurii nativi din zodiac care apreciaza cu adevarat florile, bomboanele, lucrurile mici, dar care au valoare sentimentala. Este de retinut ca ei nu vor ca tu sa cheltuiesti bani, deci lucrurile mici facute special pentru ei cu siguranta ii vor cuceri.

Britney Spears, in pragul unei noi depresii. Mesajul devastator dupa ce aceasta a pierdut a treia sarcina: „Am pierdut copilul minune...” - FOTO

Balanta

Daca vrei sa seduci nativii din zodia Balanta trebuie sa iti evidentiezi pasiunea la un nivel inalt. Daca faci asta, ei te vor duce pe culmile placerii, dar trebuie sa ai grija sa nu ii sperii cu dramele tale din trecut. Balantelor le place ca din exterior sa para ca esti o persoana rece si dura, iar in privat sa fii complet diferita.

Scorpion 

Aici avem un alt semn zodiacal caruia ii plac foarte mult lucrurile materiale, chiar mai mult decat celor din zodia Fecioarei. Iubesc plimbarile in noapte cu masina, hainele de la branduri importante, cine la restaurante de lux. Ai grija la acest tip de persoana.

Sagetator

Sagetatorii stiu cel mai bine cum sa cucereasca, asadar ar trebui sa lasi asta in seama lor. Cu cat le oferi mai multa atentie, cu atat iti ofera si ei, dar ai grija sa existe mereu sinceritate. Daca vrei sa ii cuceresti, trebuie sa ii accepti asa cum sunt. Daca vrei sa ii indepartezi, da-le sfaturi pe care probabil nu ti le-au cerut.

Capricorn 

Daca vrei sa cuceresti nativii Capricorn, trebuie sa le arati ce ai in comun cu ei. Capricornii sunt interesati intotdeauna de ceea ce este nou sau cool si in egala masura acestia doresc sa auda si opinia ta. Acesti nativi sunt foarte inteligenti si stiu intotdeauna daca incerci sa ii pacalesti.

Varsator

Ca sa fi pe placul unui nativ Varsator trebuie sa ii impartasesti viziunea. Acestuia ii place sa poarte diferite discutii, despre viitor mai ales, dar ai grija: tine foarte mult sa fie respectat. Intotdeauna este foarte atent cand vine vorba de aspectul fizic.

Articole din aceeasi categorie