10.11.2019
Cele mai loiale zodii in dragoste! Ele iti sunt alaturi, ”la bine si la rau”
In dragoste, aceste zodii se remarca prin fidelitate, loialitate si capacitatea de a fi alaturi persoanei iubite “la bine si la rau”. Printre ele, zodia Rac, cea care este o familista prin definitie. Daca ai acasa un Rac, ai grija de el ca de ochii din cap. Nici Taurii nu sunt de neglijat.

Taur

Taurii vor cauta mereu relatii stabile si lupta pentru demonstra asta in fiecare zi. Juramintele sunt litera de lege pentru ei. Adora sa aiba o casnicie trainica, motiv pentru care isi aleg cu mare atentie partenerul cu care pornesc la drum. Daca ai un Taur in viata ta, bazeaza-te pe el! Nativii Taur sunt printre cei mai stabili si mai fideli din tot zodiacul. Ajung sa se indragosteasca foarte greu, dar cand o fac, va fi pentru totdeauna. Odata siguri ca sunt alaturi de persoana potrivita, sunt foarte devotati si cer acelasi lucru in schimb. Pentru ceea ce cred si iubesc sunt in stare sa faca mari compromisuri.

Rac

Racii sunt familisti prin definitie. Ei nu abandoneaza corabia atunci cand e pe cale sa se scufunde, ci vor ramane acolo cu pretul suprem. Nativii zodiei Rac nu tradeaza si nu fac promisiuni desarte in relatie. Fidelitatea ramane printre punctele lor forte. Se spune despre Raci ca sunt duri in exterior si sensibili in interior. Si chiar asa este. Le este teama ca ar putea fi raniti incat deseori se inchi in ei sau dispar cand te astepti mai putin. Racul are nevoie de incredere si de atentie si este foarte prudent cand isi daruieste inima. Se ataseaza in timp, dar se poate indragosti pentru totdeauna. Este genul care chiar si dupa o despartire, pastreaza legatura cu acea persoana si ii retine si ziua de nastere. La randul sau, nativul Rac nu va suporta sa fie inselat si nici macar sa i se starneasca gelozia. Asta il poate rani profund si indeparta.

Fecioara

Fecioarele au nevoie de stabilitate in viata, de aceea, platesc la randul lor cu aceeasi moneda, in toate domeniile vietii. Fecioara este cea mai altruista si cea mai capabila sa se puna in slujba semenilor. Stie mai bine ca oricine sa fie permisiva si crede cu tarie ca viata fara concesii nu exista in realitate. Fiind semn de pamant, Fecioara este foarte practica, iar caliatea mutabila a semnului o face, de asemenea, foarte flexibila si plina de resurse. Fecioara cauta perfectiunea in toate, astfel ca, atunci cand se ocupa de ceva, nu abandoneaza pana cand nu are certitudinea lucrului bine facut. In dragoste, Fecioara ofera tot partenerului: afectiune, fidelitate, munca.

Balanta

Balanta nu da bir cu fugitii la prima greutate, ci dimpotriva, obstacolele o determina sa lupte si mult pentru ceea ce i se cuvine. Asteapta aceleasi lucruri de la partener, de aceea il va alege cu grija si ”pana la adanci batraneti”. Nimeni nu stie mai bine decat acest semn zodiacal, sa compare, sa cantareasca, sa analizeze o problema din mai multe puncte de vedere, pana la decizia finala. De aceea, langa un astfel de nativ nu poti decat sa te simti pe veci in siguranta!

Capricorn

Cea din urma zodie este poate cea mai dedicata si mai altruista zodie din cate exista. Practic, nativul acestei zodii traieste, respira pentru fiinta iubita si face tot posibilul sa salveze o relatie. De altfel, Capricornul este stabil, asumat, si chiar daca simte ca nu ia decizii potrivite, traieste cu ele, isi duce „crucea” pana la final. Capricornii nu pot sta linistiti atunci cand un apropiat este in probleme, ci se ofera cu totul, ca sa fie bine. Capricornul este extrem de devotat si este in stare de mari sacrificii pentru relatia lui si pentru familie. Nu agreeaza frivolitatea, ci vrea seriozitate. Partenerul ideal pentru un Capricorn este persoana care stie ce vrea, care are scopuri precise si ambitia de a le atinge. Capricornul nu este neaparat adeptul vorbelor, al declaratiilor siropoase, ”te iubesc-urilor” spuse dimineata, la amiaza si seara, ci este adeptul faptelor, al demonstratiilor de dragoste, infinit mai importante.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie