14.05.2022
Cele 3 zodii care iti vor frange inima

Au un mod fermecator de a te face sa te indragostesti de ei, dar pot fi atat de aspri si duri incat iti vor frange inima atunci cand ei nu mai simt nicio scanteie intre voi.

Fie ca este vorba despre lipsa de rabdare, incredere sau angajament, unele persoane pur si simplu frang inimile tuturor celor care le ies in cale. Nu este vorba despre faptul ca acestia nu ar avea sentimente, ci despre propriile lor slabiciuni, insecuritati si asteptari.

Acestea sunt cele 3 zodii la care trebuie sa fii atenta, altfel ai putea fi chiar tu urmatoarea lor victima. De cele mai multe ori nu au intentii rele, insa pur si simplu personalitatea lor ii raneste adesea pe cei din jur.

Diana Ballerini - ingrijorata de starea sa de sanatate! Femeia de afaceri a fost surprinsa la spital, dar chiar si asa, aceasta a ramas pozitiva si a actionat intr-un mare fel. Ce decizie a luat: „Nu mor caii cand vor cainii” - VIDEO

1. Leu

Siguranta de sine si energia acestei zodii ii determina automat pe cei din jur sa se invarta in jurul acestui nativ, asa ca nu va fi dificil pentru acestia sa isi gaseasca tot timpul o noua relatie. Problema este ca de cele mai multe ori acestia sunt egoisti, punand intotdeauna interesele lor pe primul plan.

Se plictisesc repede, si nu se deranjeaza sa readuca la viata o veche relatie, considerand mai la indemana sa renunte si sa inceapa alta.

Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

2. Sagetator

Nativul Sagetator are de cele mai multe ori intentii laudabile, insa cu toate acestea este capabil sa franga inima cuiva intr-un minut.

Acestia au obiceiul de a promite mai mult decat sunt capabili sa ofere, iar acest obicei duce de cele mai multe ori la certuri si dezamagiri, determinate de asteptari prea mari.

De asemenea, acestora le vine greu sa se concentreze asupra rezolvarii problemelor de cuplu, asa ca pur si simplu aleg de multe ori sa intinda o relatie disfunctionala, iar la final se lasa cu o inima franta… si anume a ta.

3. Capricorn

Capricornii iau lucrurile foarte in serios. Aceasta devine insa o problema atunci cand incep sa se indeparteze de tine la primul semn al unui conflict.

Nativii acestei zodii sunt pesimisti cand vine vorba de relatii, astfel ca sunt predispusi sa puna punct prematur, presupunand ca de la un anumit punct lucrurile nu pot decat sa degenereze. Simtul practic al acestora este de cele mai multe ori extrem de util, insa nu si in cazurile in care acesta ii determina sa fie neiertatori cu greselile celor din jur.

Articole din aceeasi categorie