10.06.2024
Cele 2 zodii care au cele mai frecvente despărțiri

Există zodii care se comportă perfect într-o relație și par a fi făcuți pentru a fi mereu lângă o altă persoană, însă există și zodii care pur și simplu nu pot sta foarte mult timp lângă un partener.

Când vine vorba de relații, există câteva zodii care pur și simplu au succes în cuplu. De cele mai multe ori este vorba despre personalitatea orientată spre relații și angajamente, aceste persoane fiind minunate în lumea întâlnirilor. Cu toate acestea, există și zodii care sunt predispuse la despărțiri.

Acest lucru nu trebuie privit neapărat ca pe ceva rău, deoarece unele persoane preferă să fie libere, să exploreze ceea ce își doresc, o relație fiind doar un mijloc prin care sunt reținute din a obține ceea ce își doresc. De exemplu, pentru nativul Taur este importantă pacea și liniștea, ei fiind loiali și iubitori în relație. Astfel, deoarece pentru ei sunt importante aceste lucruri, nu riscă să treacă prin prea multe despărțiri.

Un alt exemplu este Scorpionul, unul dintre cele mai fidele zodii. Acesta, dar și Capricornul preferă să își folosească energia pentru a rezolva problemele cu partenerul și nu pentru a găsi o altă iubire.

În schimb, în cazul zodiilor de mai jos, astrologii au ajuns la concluzia că ajung să se despartă destul de des, deoarece o relație serioasă este o adevărată provocare pentru ei și, totodată, o limitare a libertății și a firii lor.

Desigur, chiar și aceste zodii pot avea relații de lungă durată dacă își doresc cu adevărat asta.

1. Rac

Racul este una dintre cele mai iubitoare zodii, însă acesta își dorește siguranță în relație mai mult decât orice altceva. Deoarece au numeroase nesiguranțe, ei ajung să își distrugă singuri relația, într-un mod pe care doar ei îl înțeleg.

Poate fi suspcios din cauza acestor nesiguranțe și transmite astfel și partenerului această energie. Acest lucru poate duce la numeroase despărțiri, adesea de aceeași persoană, transformând totul într-o adevărată dramă.

Nativii Rac pot trece prin numeroase separări deoarece iau totul personal și foarte des văd probleme în relația cu partenerul, probleme care de fapt nici nu există. Pentru ei situațiile dramatice sunt o încântare, o despărțire aducându-le atât tristețe, cât și un fel de entuziasm.

Aceștia ar putea oricând să întrerupă acest ciclu, când și dacă își doresc cu adevărat ca o relație să funcționeze. Racii pot găsi mai multă stabilitate în relație dacă încep să aibă mai multă încredere în ei. Nu au nevoie de o validare din exteriorul relației, ci pur și simplu să întâlnească persoana potrivită care le va aduce tot ceea ce și-au dorit.

Sofia Dilevschi și-a făcut șuvițe albastre! Cum arată interpreta, după schimbarea spectaculoasă de look - VIDEO

2. Vărsător

Vărsătorul este în general un spirit liber, care nu vrea să se simtă prins într-o relație. Această trăsătură a lor poate transforma o relație într-o adevărată provocare, atât pentru ei, cât și pentru parteneri.

Dacă relația lor are reguli, la fel ca aproape orice altă relație, Vărsătorul le poate respinge și poate deveni rece și impersonal, comportamentul lui ducând inevitabil la o despărțire. În cazul lor este dificilă o conexiune la nivel emoțional, iar relațiile de lungă durată par a fi imposibile.

Cu toate acestea, Vărsătorii iubesc oamenii și chiar ar putea face ca o relație să funcționeze, dacă își doresc cu adevărat asta. Dacă vrea o relație stabilă, va uita de toată drama și vor căuta pe cineva care are un temperament similar.

Să fii cu cineva care vrea același stil de viață poate face diferența. Vărsătorii își doresc independență, discuții interesante și persoane creative.

A slăbit spectaculos! Cum a reușit Vlad Codreanu să dea jos 35 de kilograme în câteva luni - FOTO

Desigur, orice persoană are parte de despărțiri, chiar și cei care sunt, teoretic, buni la relații. Tocmai de aceea este important ca fiecare să se concentreze asupra caracteristicilor care funcționează pentru ei.

Articole din aceeasi categorie