17.01.2022
Care este iubitul perfect pentru tine, in functie de zodiac. Femeia sagetator are nevoie de un berbec alaturi pentru a fi fericita

Zodiacul are puterea de a-ti influenta toate actiunile si toate aspectele vietii. De asemenea, zodia sub care te-ai nascut spune foarte multe despre alegerile, pasiunile si ambitiile tale.

Nimeni nu doreste sa ajunga captiv intr-o relatie, alaturi de o persoana care nu ii este compatibila. Mai bine sa stim din timp, nu? Semnul tau zodiacal iti dicteaza efectiv zodiile cu care nu trebuie sa te incurci emotional. Indiferent ca esti Gemeni, Scorpion, Taur sau orice alt semn, trebuie sa-ti cunosti nevoile si asteptarile. Iar daca tu si partenerul tau sunteti compatibili, zodiile voastre vor confirma de la bun inceput acest lucru.

Femeia Berbec

Femeia Berbec este puternica, indrazneata, cu o independenta de neegalat. Ea este, de asemenea, stabila si logica. Are capul pe umeri, avand puterea de a infrunta orice arunca viata catre ea.

Zodii compatibile:

Rac: Barbatul Rac este sarmant si foarte atras de puterea femeii Berbec. Ii place provocarea pe care aceasta o reprezinta si mereu reuseste sa ii potenteze calitatile.
Pesti: Acesta simpatizeaza cu emotiile Berbecului, iar faptul ca el este o persoana de incredere reprezinta un aspect cu care va avea mult de castigat in fata ei.

Zodii incompatibile:

Gemeni: Nu te lasa pacalita! Pasiunea dintre voi poate sa fie de neegalat, insa barbatul Gemeni este prea fricos si mult prea emotiv pentru puternica femeie Berbec.
Leu: Acesta este prea dominant si prea intens pentru independenta femeii Berbec. Aceste doua zodii mereu se vor respinge.

Femeia Taur

Femeia Taur iubeste sa se rasfete cu cele mai fine si deosebite lucruri. Ii place luxul, insa de asemenea e foarte stabila si devotata in rolul de iubita si prietena. Mereu va reusi sa se pastreze misterioasa.

Zodii compatibile:

Taur: Pentru femeia Taur, barbatul in aceeasi zodie poate sa reprezinte sufletul pereche. Alaturarea celor doi poate crea o legatura cu adevarat frumoasa pe un plan fundamental si pasional.
Rac: Racul poate cu adevarat intruni nevoile dintre cele mai sensibile ale femeii Taur. Acestia se completeaza si se hranesc unul pe celalalt cu energie.

Zodii incompatibile:

Leu: Acest semn poate epuiza femeia Taur si placerea ei de relaxare nu va fi niciodata satisfacuta. El probabil se va plictisi de stilul ei relaxat de viata, iar ea se va satura de nevoie lui constanta de actiune.
Sagetator: Cei doi nu au nimic in comun. Ea este prea relaxata, el este prea aventurier.

Femeia Gemeni

Aceasta femeie este meditativa si romantica. Niciodata epuizata, este un spirit pur, cu inima mare, care intotdeauna va crede in iubirea adevarata. Este versatila, aventuriera si prietenoasa. Este foarte placuta si isi poate face prieteni in orice cerc.

Zodii compatibile:

Rac: Racul este in constanta cautare a iubirii adevarate, iar femeia Gemeni cauta barbatul care o va face femeia lui. Astfel, cele doua zodii se inteleg la un nivel foarte profund.
Balanta: Ambelor semne zodiacale le place stimularea fizica si mentala. Nu se vor plictisi niciodata unul de celalalt. El este independent, ea flexibila. Se completeaza perfect!

Zodii incompatibile:

Scorpion: Femeia Gemeni este prea relaxata si comoda pentru Scorpionul care este, de fel, foarte activ. De asemenea el poate fi foarte gelos, fapt ce o consuma pe ea, care doreste numai stabilitate.
Fecioara: Fecioara este mult prea tacuta pana si pentru femeia Gemeni, fapt ce o va innebuni pe cea din urma.

Femeia Rac

Aceasta este ambitioasa si intotdeauna draguta. Este atrasa de persoanele ce ii impartasesc pasiunile. Tinde sa fie putin cam sensibila, fapt cauzat de nivelul ei inalt de inteligenta emotionala. Are un simt al umorului foarte dezvoltat si iubeste sa aduca veselie grupului.

Zodii compatibile:

Balanta: Barbatul sub acest semn este stabil de fel. Ii place sa aiba echilibru atat la munca, dar si acasa. Este extrem de compatibil cu femeia Rac pentru ca o poate echilibra si ii poate oferi sentimentul de stabilitate atat de necesar ei.
Taur: Barbatul Taur este stabil si cu capul pe umeri. Data fiind predispozitia femeii Rac de a fi mai sensibila, acesta ii poate oferi confort si liniste.

Zodii incompatibile:

Scorpion: El este mult prea pasional pentru ea. Ambele semne zodiacale pot fi foarte geloase, acest aspect nefavorizand prea mult o relatie.
Fecioara: Ambele semne sunt retinute atunci cand vine vorba sa se deschida, sa isi exprime parerea, desi prin mintea lor trece un numar infinit de ganduri. Lipsa unei comunicari corecte poate da nastere unor situatii dezastruoase intre cei doi.

Femeia Leu

Leoaica are un ego de neegalat si o stie. Ii place sa fie adorata. Cand gaseste iubirea este extrem de loiala. Este o partenera foarte potrivita pentru semnele slabe si una la fel de potrivita pentru cele la fel de vesele si active precum ea.

Zodii compatibile:

Gemeni: El, un gentleman sufletist ce o va face mereu sa se simta iubita, ce ii admira personalitatea tenace si incapatanarea. Ea nu se simte nicaieri mai bine ca in bratele lui.
Scorpion: Precum Leul, acesta iubeste, e pasional, insa niciodata nu domina. Amandoua semnele sunt loiale. Odata legati, cei doi nu pot fi separati.

Zodii incompatibile:

Varsator: Varsatorul se daruieste prea usor Leoaicei, iar ea il inghite cu totul. Aceasta are nevoie de cineva care se va impune in fata ei si niciodata nu va ceda.
Capricorn: Capricornul, cu firea lui extrem de libera nu este compatibil cu firea extrem de motivata a Leului. Ea va vrea ca el sa adere la o disciplina pe care Capricornul pur si simplu nu va putea sa o conceapa.

Femeia Fecioara

Fecioara tinde sa se piarda in propriile ganduri. Este tacuta si circumspecta. In secret, ea este o fire extrem de vulnerabila si face tot posibilul sa ascunda asta. Ca urmare, este foarte greu sa o citesti. Dar, odata ce ai cucerit-o, va fi a ta pentru totdeauna.

Zodii compatibile:

Balanta: Balanta este foarte ferma in convingerile sale. Cand isi seteaza tinta pe femeia Fecioara, nu se va opri pana nu o va cuceri. E logic si atent. Nu i-ar frange niciodata inima.
Capricorn: Capricornul va reusi sa o faca sa iasa din carapacea ei. Natura ei misterioasa nu il intimideaza. Odata ce Fecioara ii va impartasi sentimentele, ii va impartasi si gandurile si personalitatea ei remarcabila.
Zodii incompatibile:

Rac: Cu ambele semne intr-o arie a sensibilitatii accentuate, poate fi greu sa faci parte dintr-un astfel de cuplu. Fecioarei ii sunt mai potrivite zodiile puternice.
Pesti: Precum Fecioara, Pestii sunt si ei blajini. Cei doi s-ar putea sa nu faca fata primei intalniri, fara o tona de emotii pe umerii lor.

Femeia Balanta

Balanta este cea mai constienta zodie. Femeia Balanta stie exact ce vrea si nu se va opri pana nu va obtine acel lucru. Este logica si echilibrata. Este determinata, cu picioarele pe pamant si are abilitati comunicationale extrem de dezvoltate.

Zodii compatibile:

Sagetatorul: Acest barbat reprezinta o compatibilitate neasteptata a incapatanatei Balante. El este un spirit liber, ea este o conducatoare, dar impreuna pur si simplu functioneaza. Ei se unesc si mai mult atunci cand mintile lor se intalnesc in armonie.
Leu: Ambele semne sunt extrem de loiale. Ea ii pune la punct ego-ul, iar el o provoaca cu spiritul lui jucaus. Cei doi sunt cu adevarat suflete pereche.

Zodii incompatibile:

Capricorn: Capricornul este prea lipsit de directie pentru femeia Balanta. Ea ii interpreteaza spiritul aventuros si libertatea ca fiind lene pura. Desi exista chimie, pasiunea va pali rapid.
Pesti: Balanta are zero toleranta atunci cand vine vorba de emotivii Pesti. Ea este radical de sincera, iar el nu poate suporta atata franchete.

Femeia Scorpion

Scorpionul este cel mai provocator semn. Ea este emotionala, geloasa si foarte pasionala. Cererile ei sunt atat mentale cat si fizice, iar apetitul ei sexual este adesea obositor. Are un simt al umorului negru si o limba foarte ascutita ce poate fi adesea gresit interpretata. Este foarte intensa ca fire, dar, odata castigata, va reusi sa iti insenineze lumea.

Monarhia britanica, in mainile lui Kate. Dupa scandalurile cauzate de Megxit si Printul Andrew, familia regala mizeaza pe urmatoarea Printesa de Wales

Zodii compatibile:

Capricorn: Capricornul are calitatea unei gandiri extrem de concise, iar rabdarea lui il face barbatul perfect pentru creativul Scorpion. Amandoi iubesc compania celuilalt, iar tensiunea sexuala este de neegalat.
Leu: Leul si Scorpionul se hranesc din pasiunea celuilalt. Leul este captivat de atractivitatea Scorpionului, iar ea se simte echilibrata de independenta lui si in siguranta sub loialitatea acestuia. Cei doi formeaza un cuplu scris in stele.

Zodii incompatibile:

Scorpion: Un Scorpion va face tot posibilul sa stea departe de un altul. Sunt atat de intensi, incat impreuna pot fi extrem de periculosi. Atractia fizica e legendara, dar cea romantica este extrem de toxica.
Gemeni: Barbatul Gemeni este mult prea romantic pentru femeia Scorpion. Ea il considera cliseic, prea dulce, iar el o considera periculos de erotica.

Femeia Sagetator

Femeia Sagetator nu cunoaste frica. Ea este regina aventurii si libertatii. Nu poate suporta drama si intotdeauna isi urmeaza inima – oriunde va duce aceasta. Cand vine vorba de iubire, ea cauta un partener cu care sa poata cuceri lumea.

Zodii compatibile:

Berbec: Cele doua zodii sunt extrem de sociabile si au sete de aventura. Sunt foarte iubareti si relaxati, rareori avand de-a face cu drama in relatia lor. O astfel de combinatie zodiacala emana numai iubire si bucurie.
Varsator: Un barbat Varsator ar putea sa nu fie un partener definitiv al femeii Sagetator, dar el va reusi intotdeauna sa o faca sa creasca pe plan personal. El ii adora setea de aventura si amandoi iubesc sa aiba o viata sexuala intensa si salbatica.

Zodii incompatibile:

Taur: Taurul nu se va intelege niciodata bine cu femeia Sagetator. El prefera sa stea aproape de pamant si de casa, in timp ce ei ii place sa isi ia zborul. Taurul are nevoie de stabilitate, Sagetatorul este o fire nomada.
Fecioara: Barbatul din aceasta zodie are nevoie de ordine si reasigurare constanta, iar femeia Sagetator nu ii va putea oferi asta. Este prea ocupata sa se uite spre viitor, in timp ce el este ancorat in prezent.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este foarte dedicata muncii, dar adora si distractia. Are un simt al umorului extrem de dezvoltat, desi poate fi adesea extrem de serioasa si introvertita. Detine multa rabdare si poate rezolva orice problema. Poate sa vada situatia in ansamblu si este foarte dedicata drumului ei.

Dupa o despartire scandaloasa, s-a aflat ca Zayn Malik o insela pe Gigi Hadid. Vezi cum arata amanta interpretului - FOTO

Zodii compatibile:

Pesti: Desi Pestii sunt extrem de sensibili si ar putea parea ca nu se potrivesc femeii Capricorn, cele doua semne chiar au o conexiune frumoasa. Capricornul ii ofera echilibrul necesar barbatului Pesti, iar el lumineaza lumea Capricornului.
Fecioara: Fecioara este sufletul pereche al Capricornului. Niciunul dintre semne nu este bogat in pasiune ori emotie, dar iubirea stabila dintre cei doi este de necontestat. Chiar daca uniunea lor vasleste pe o mare calma, ei apreciaza linistea si confortul.

Zodii incompatibile:

Berbec: Aceasta combinatie nu poate fi mai ciudata de atat. El este fara de griji, cu capul in nori iar ea este prudenta si logica. Femeia Capricorn are nevoie de un partener axat pe viitor.
Leu: Leul este complicat iar femeia Capricorn nu are nevoie de un partener atat de imprevizibil. El trebuie constant sa fie in centrul atentiei, dar ea are probleme mult mai importante. Ea poate parea rece in fata lui, insa este doar practica.

Femeia Varsator

Femeia Varsator este in continua miscare. Este foarte creativa si intotdeauna cauta imbunatatiri si inovatii. E nonconformista si, desi pare extrovertita, adesea are probleme in a-si impartasi sentimentele. Apreciaza libertatea si abilitatea de a se misca fara a fi constransa.

Zodii compatibile:

Balanta: Barbatul Balanta se potriveste foarte natural cu flexibilul Varsator. Amandoua semnele iubesc sa socializeze, iar Balanta apreciaza nevoia de creativitate a Varsatorului, atat cat si ambitiile acestuia. Se stimuleaza intelectual reciproc.
Gemeni: Ambele semne sunt extrem de sarmante. Cand sunt impreuna au puterea de a atrage atentia oricarui grup, iar sexul dintre cei doi este incredibil, din moment ce amandurora le place sa fie salbatici in pat. Barbatul Gemeni are potentialul de a pastra pentru totdeauna femeia Varsator alaturi de el.

Zodii incompatibile:

Scorpion: Barbatul Scorpion este mult prea gelos pentru confortul femeii Varsator. Acesteia nu ii place sa fie ingradita. Varsatorul va deveni foarte rapid indiferent fata de Scorpion, iar pe acesta il va infuria lipsa dedicarii ei.
Pesti: Barbatul din zodia Pesti cere mult prea multe pentru spiritul liber al Varsatorului. Precum barbatul Scorpion, cel in zodia Pesti are nevoie de multa atentie si daruire. Este o fire dependenta, iar ea nu poate rezona cu aceasta caracteristica. Femeia Varsator are nevoie de un partener la fel de independent precum e ea.

Femeia Pesti

Femeia din zodia Pesti este foarte dificil de inteles. Este sensibila, emotiva si are un simt de observatie foarte dezvoltat. Este creativa si mereu ocupata. Este de asemenea rusinoasa, dulce si cateodata cu capul in nori. Se bazeaza atat pe inima, cat si pe ratiune.

Zodii compatibile:

Rac: Precum este ea, barbatul in zodia Rac este foarte grijuliu. Ambii parteneri isi constientizeaza emotiile si se simt destul de confortabil in preajma celuilalt ca sa si le impartaseasca. Racul este un protector innascut, iar femeia Pesti adora acest lucru. Legatura dintre cei doi este una fluida si de durata.
Capricorn: Barbatul Capricorn nu este speriat de tendinta femeii Pesti de a visa sau de a fi cu capul in nori. El ii daruieste ei stabilitate si o percepe ca fiind dulce si delicata, in timp ce ea apreciaza inteligenta si practicalitatea lui.

Te trec fiorii! Valentina Nafornita - interpretare exceptionala de ziua marelui poet Mihai Eminescu - VIDEO

Zodii incompatibile:

Gemeni: Barbatul Gemeni este mult prea direct, fapt ce ii poate rupe inima ei. Acesta nu prea cunoaste conceptul de a-si filtra gandurile, fapt ce poate cauza o situatie in urma careia ea va fi ranita. Ea este mult mai potrivita unei zodii sensibile, ce o va face sa se simta in siguranta.
Balanta: Spiritul logic al barbatului Balanta nu este potrivit femeii Pesti. In certuri, el va aduce in discutie anumite subiecte ce o vor face pe femeia Pesti sa ajunga la lacrimi, iar nevoia lui de socializare continua o va innebuni pe aceasta.

Sursa FOTO: Pinterest 

Articole din aceeasi categorie