05.08.2022
5 zodii care adora sa flirteze indiferent daca sunt singure sau au o relatie cu cineva

Daca ai o relatie cu una dintre aceste zodii, trebuie sa fii cu ochii in patru!

Pentru aceste 5 semne zodiacale, flirtul vine de la sine si o fac fara sa se gandeasca prea mult la sta.

Daca cineva este un maestru al flirtului, este fermecator, darnic in complimente si ii place sa cunoasca oameni. Este posibil sa nu aiba un obiectiv atunci cand flirteaza, dar, de obicei, ajung sa aiba rezultate.

Cineva bun la flirt poate fi cineva caruia nu ii poti rezista. El pare sa stie exact ce sa faca sau sa spuna pentru a te prinde in capcana si merge pe linia dintre a fi darnic in complimente si manipulator. S-ar putea sa ii pui la indoiala motivele, dar tot esti fermecat/a.

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Flirtul poate fi deschis sau subtil si s-ar putea sa nu realizezi pe deplin ca cineva flirteaza cu tine pana cand deja e prea tarziu.

Flirtul este o arta!

Leu
Leii sunt maestrii in arta flirtului. Nu au nevoie de prea multe trucuri si se pot baza pe farmecul, carisma si simpatia lor innascute.
Leii sunt prietenosi cu aproape toata lumea, dar o pot duce la un nivel superior atunci cand doresc, cu contact vizual prelungit, tachinari jucause si complimente. Acest semn zodiacal flirteaza cu o asa lejeritate incat nimic nu devine fortat sau infiorator. Leii sunt, de asemenea, foarte increzatori si exista ceva atractiv si convingator in persoanele care cred in ele insele.

Scorpion
Cand un Scorpion flirteaza, este greu sa ii rezisti.
In primul rand, Scorpionii tind sa fie extrem de atragatori, sexuali si oarecum misteriosi.

Nu dezvaluie prea multe, doar car sa te faca sa vrei mai mult. Sunt puternici, intensi si par sa aiba toate tehnicile de flirt la ei.

Deoarece Scorpionii sunt intuitivi, ei par sa stie ce ii va atrage pe oameni la ei si ii va mentine interesati.

Cand Scorpionul flirteaza cu tine, corpul lui va fi aproape de al tau, dar nu prea aproape, doar suficient pentru a-i simti caldura. 

Gemeni
Gemenii sunt sociabili, amuzanti si stiu ce este potrivit sa spuna. Flirteaza foarte mult si uneori nici macar nu sunt constienti de asta. Sunt cu adevarat interesati de oameni, iar acest interes este captivant. Cand Gemenii complimenteaza pe cineva, ei sunt sinceri pentru ca pot gasi ceva pozitiv de spus despre toata lumea.
Vrei sa te observe, iar cand o face, te face sa te simti grozav!

Berbec
Berbecii flirteaza foarte mult, sunt distractivi, aventurosi si plini de viata. Toata lumea vrea sa petreaca cu ei, motiv pentru care sunt atat de populari in orice cerc social.

Berbecii sunt, de asemenea, pasionali si sexuali, asa ca atunci cand pun ochii pe cineva, merg dupa acel cineva. Sunt increzatori si nu au nicio problema in a face prima miscare.

Flirtul poate fi un joc pentru Berbec si stii ca nu ii place niciodata sa piarda.

Primele imagini cu fiul Mariei Sharapova! Afla ce prenume are copilul fostei jucatoare de tenis: „Cel mai frumos cadou la care micuta noastra familie ar fi putut visa vreodata” - FOTO

Berbecii sunt spontani, ceea ce inseamna ca nu vor gandi prea mult situatia pana la punctul in care ii va face sa dea inapoi. Nu, Berbecul va merge mereu dupa ce/cine vrea.

Sagetator
Stim ca Sagetatorilor le place sa cunoasca oameni noi, sa mearga in locuri noi si sa experimenteze totul, asa ca, desigur, le place enorm sa flirteze.
In timp ce Sagetatorul poate face lucrurile rapid, flirtul lor poate dura ceva timp.

Nu ii este strain sa gateasca cina pentru cineva, sa scrie o poezie de dragoste sau sa faca ceva grijuliu.

Flirtul face parte din personalitatea lui, deci nu este nimic fortat.

Articole din aceeasi categorie