17.01.2023
4 zodii care nu sunt adeptele romantismului intr-o relatie

Daca pentru unele persoane romantismul este cheia unei relatii fericite, altele privesc altfel lucrurile si nu sunt adeptele exprimarii sentimentelor. Astrologic vorbind, sunt cateva zodii care nu simt deloc nevoia de a face gesturi romantice. Nu stiu cum anume sa isi faca partenerul sa se simta apreciat, iubit si stau departe de ideea de romantism.

Varsator

Cele 3 semne zodiacale care accepta usor criticile constructive

Nu ar trebui sa te surprinda faptul ca Varsatorii nu sunt adeptii gesturilor romantice. Si nu pentru ca nu vor sa isi arate afectiunea fata de partenerul de cuplu, ci pentru ca ei sunt o fire mult mai rezervata si nu sunt obisnuiti cu exteriorizarea sentimentelor. Cu fiecare relatie in care se implica invata sa fie mai deschisi si sa nu acorde o importanta atat de mare parerilor celor din jur.

Gemeni

Pentru Gemeni, romantismul nu reprezinta baza unei relatii. Ei isi pierd destul de repede interesul fata de o persoana, asa ca este de inteles care e motivul pentru care isi pot neglija un partener si de ce nu ii mai acorda atentie. Prefera mai degraba sa impresioneze o persoana cu altceva, cum ar fi cu inteligenta si cu simtul umorului. In dating vor sa faca mereu ceea ce simt si nu se ghideaza dupa ce spun ceilalti.

Fecioara

Cele mai importante sfaturi in dragoste de care trebuie sa tii cont in 2023, conform zodiei tale

Fecioarele isi arata putin, aproape spre deloc, latura vulnerabila intr-o relatie. Nu vor ca o persoana sa se foloseasca de asta si sa le raneasca. Nu reusesc sa se conecteze la nivel emotional cu partenerul, din acest motiv si intimitatea in cuplu are de suferit. Au nevoie de mult timp pana cand sa se indragosteasca de cineva cu adevarat si nu au incredere in oricine.

Capricorn

Pana sa isi asume angajamentul unei relatii, Capricornii vor sa vada daca merita sa faca pasul acesta. Isi doresc o relatie serioasa, pe termen lung, insa nu sunt dispusi sa faca si compromisuri. Nu isi surprind partenerul cu gesturi romantice, iar daca nu gasesc o persoana care sa le inteleaga firea, acest lucru poate duce la o distantare, care mai tarziu se va transforma in sfarsitul relatiei.

Articole din aceeasi categorie