13.09.2019
3 zodii care se vor desparti in acest an! Nu mai e nimic de facut
Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce sfarsitul povestii de dragoste sau, mai bine zis, a cosmarului. Fara regrete, lacrimi sau sentimente de nostalgie, nu putini sunt cei care o vor „sterge” englezeste catre o viata mai buna, lipsita de stres.

Va fi, totodata, si momentul marilor schimbari in plan personal. Unele zodii vor trece la urmatoarea etapa din viata, in care chiar nu mai merita sa pierzi timp alaturi de persoana nepotrivita. 

Taur

Taurii sunt pe cat de pasionali, pe atat de nonsalanti. Daca nu le convine ceva, iar motive se gasesc cu sutele, vor pleca in secunda numarul doi, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Setea de libertate a acestor nativi nu face casa buna cu o relatie de cuplu, iar partenerii lor - fostii - o vor simti pe propria piele. De altfel, nativii din Taur sunt atat de lejeri, incat incercarea de a obtine macar o explicatie e automat sortita esecului. Nu prea le pasa, despre regrete nici nu poate fi vorba, iar de muncit pentru construirea unei relatii pe baza de compromis nici nu vor sa auda. Vor continua sa caute partenerul ideal, din povesti, un motiv numai bun pentru a mai umbla aiurea vreo cateva luni, daca nu ani.

Fecioara

Fecioarele vor gasi motivul ideal pentru a scapa de obligatii, mai ales daca cocheteaza cu ideea despartirii - a venit vara. Cu alte cuvinte, nu mai e timp de pierdut. Nativii din zodia Fecioara nu prea stau la discutii, atunci cand au o idee de acest gen. Organizati si disciplinati, se vor desparti ca la carte, fara ca partenerul sa stie ce si de unde l-a lovit. Nimic intamplator in comportamentul Fecioarelor. Vor calcula totul din timp, cu precizie matematica, astfel incat nimeni si nimic sa nu-i poata opri in ultimul moment. Cat despre discutii romantice si pareri de rau, e mult prea tarziu.

Sagetatori

Pe Sagetatori mai bine ii tii inchisi in casa, decat intr-o relatie. De altfel, pentru ei, e cam acelasi lucru. Cei care au ajuns, din greseala - cel mai probabil, sa aiba un partener de viata vor fugi cu prima ocazie. Iar anul 2019 le va aduce suficiente. Nativii din zodia Sagetator nu sunt genul de oameni care pun mare pret pe sentimente si declaratii de loialitate. Pentru ei conteaza aventura si entuziasmul. Daca nu le au, adio. Impacarile romantice sunt pentru altii. Incearca sa convingi un Sagetator sa mai dea o sansa relatiei si poti fi sigur ca va fugi cu o viteza demna de cauze mai bune.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie