12.12.2022
Starea de sanatate a lui Bruce Willis s-a inrautatit. Familia se roaga pentru ”un miracol de Craciun”

De cand a fost diagnosticat cu afazie, starea de sanatate a lui Bruce Willis s-a depreciat treptat, iar acum este in situatia in care familia lui se roaga pentru ”un miracol de Craciun”.

Demi Moore, fosta sa sotie, i-a fost alaturi de atunci, tinand legatura cu el, dar si cu actuala partenera, Emma Heming. ”Demi nu pierde nicio ocazie sa fie alaturi de ei. Daca nu este acolo fizic, il suna pe Bruce doar ca el sa-i auda vocea”, a declarat o sursa pentru RadarOnline.com.

”Toata lumea stie ca el nu mai are mult, asa ca pretuieste fiecare moment”.

Chiar daca starea lui de sanatate se deterioreaza treptat, Bruce comunica prin intermediul sotiei sale. ”Bruce nu mai poate spune multe si nici nu mai intelege ce ii spun altii. Asa ca Emma este vocea lui”.

De Craciun, familia extinsa planuieste sa petreaca sarbatorile in Idaho. Cele trei fiice mai mari, pe care Bruce la are cu Demi, Rumer (34 de ani) Scout (31 de ani) si Tallulah (28 de ani), nu-si imagineaza Craciunul fara el. 

Familia il sprijina in aceste clipe dificile, doar ca apropiatul familia a mai declarat ca ”tot ce pot face pentru el este sa-l iubeasca si sa se roage pentru un miracol de Craciun.

Articole din aceeasi categorie