02.03.2023
Sotia lui Ed Sheeran, diagnosticata cu o tumoare in timpul sarcinii: “Ma simteam de parca ma inec”

Ed Sheeran este extrem de discret in ceea ce priveste viata sa personala, insa acum a facut o exceptie si a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut in ultimul an. Artistul a dezvaluit ca nu stat deloc bine cu psihicul dupa ce sotia sa a fost diagnosticata cu o tumoare in timpul sarcinii, iar cel mai bun prieten al lui a murit in urma unui stop cardiac.

AEd Sheeran le-a vorbit fanilor despre dificultatile din viata sa: acesta a dezvaluit ca sotia lui, Cherry, a fost diagnosticata cu o tumoare in timpul celei de-a doua sarcini, pe care nu a putut-o trata pana nu a nascut, pentru a nu afecta bebelusul.

Cantaretul si sotia lui au tinut sarcina secreta, insa acum a marturisit ca au trecut prin momente de “spaima, depresie si anxietate”, din cauza tumorii. 

“La inceputul lui 2022, o serie de evenimente mi-au schimbat viata, sanatatea mintala si, in cele din urma, modul in care am vazut muzica si arta. Scrierea de cantece este terapia mea. Ma ajuta sa inteleg sentimentele mele. Am scris fara sa ma gandesc la care ar fi melodiile, am scris indiferent de s-a intamplat. Si in mai putin de o saptamana am inlocuit munca de un deceniu cu gandurile mele cele mai profunde si intunecate.

In decurs de o luna, sotiei mele insarcinate i s-a spus ca are o tumoare, fara cale de tratament pana dupa nastere.

Prietenul meu cel mai bun Jamal, un frate pentru mine, a murit brusc si m-am trezit in instanta, aparandu-mi integritatea si cariera de compozitor.

Am evoluat prin frica, depresie si anxietate. Ma simteam de parca ma inec, cu capul sub apa, privind in sus, dar fara sa reusesc sa ajung la aer”, a spus Ed Sheeran.

Articole din aceeasi categorie