12.01.2021
Sfaturi de la psihoterapeutul Daniela Hariton. „E bine sa planificam lucrurile, pentru a ne asigura o doza de confort si stabilitate, dar fara a ignora necesitatile noastre de baza." Ce trebuie sa facem, ca sa avem motivatia sa realizam toate dorintele si planurile marete propuse

Incepem Noul An cu visuri, obiective si rezolutii, pe care ni le punem in minte sau le insiram intr-un carnetel in scris. Dar cum facem ca sa fim eficienti, sa ne conservam energia si sa putem sa ne concentram sa le atingem cat mai repede pe toate?

Citeste si :  Medicul ginecolog, Vadim Scarlat, explica cum trebuie sa functioneze sexul intr-un cuplu: "Relatia sexuala trebuie sa fie o arta, nu o bifa"

Invitata la emisiunea iSanatate, psihologul-psihoterapeut Daniela Hariton a explicat ca o buna planificare nu este suficienta pentru atingerea obiectivelor, ci trebuie sa avem o activitate fizica de macar jumatate de ora pe zi si mare grija chiar si la postura corpului. Urmareste intreg interviul si gaseste-ti motivarea cu ajutorul specialistului.

Alte noutati din health&beauty, sport, nutritie si povesti cu oameni fascinanti gasesti pe site-ul emisiunii.

Citeste si :  Cum evitam intoxicatiile alimentare? Ana MOCANU, MEDIC INTERNIST: „Este necesar sa ne rehidratam suficient.”
Articole din aceeasi categorie