14.01.2021
Plutesti si iti relaxezi nu doar corpul, dar si mintea! Mihaela TIHON, manager: „Sesiunile floating ajuta la mentinerea starii emotionale.”

Lumea moderna presupune mult stres si griji, lucru care ne afecteaza atat partea emotionala cat si starea fizica. Un combustibil bun in acest sens este terapia floating. Plutesti fara efort in baia de apa cu sare, eliberat de gravitatie, lumina si sunet pentru a atinge relaxare profunda, meditatie si stare de bine.

Citeste si :  Stela Botan, alaturi de moldovenii stabiliti in toate colturile lumii. Impreuna au realizat un imn al diasporei: „Este un mesaj dedicat celor care sunt plecati peste hotare pentru un trai mai bun”

Recent aparuta si la noi, terapia prin plutire este metoda perfecta pentru a ne relaxa corpul, dar si mintea.

Ingredientul de baza este sarea Epsom. Datorita ei, corpul se reimprospateaza, se detoxifica, iar pielea ramane catifelata si fina pentru mult timp.

Terapia prin plutire ofera o multime de beneficii organismului. Capsula floating ne poate ajuta sa depasim fricile si fobiile.

Restrictiile in cazul terapiei prin plutire sunt minime.

Citeste si :  A transformat o simpla idee intr-un accesoriu frumos si elegant. Mihaela Postica, mesterita caciulilor handmade:  „Totul a inceput de la dragostea mea fata de bijuterii”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie