14.10.2023
Nicole Cherry are probleme de sanatate. Cu ce se confrunta artista: „Nu ma simt minunat” - FOTO

Nicole Cherry a vorbit despre problemele de sanatate cu care se confrunta in aceasta perioada.

Nicole Cherry si-a ingrijorat fanii dupa ce a publicat o imagine in care se poate observa ca are branula si ca este pe patul de spital. Artista a oferit ulterior cateva explicatii si a vorbit despre starea ei de sanatate.

Nicole Cherry le-a povestit fanilor de pe retelele de socializare care sunt problemele de sanatate cu care se confrunta in aceasta perioada. Cantareata a marturisit ca a avut unele dureri si a decis sa apeleze la ajutorul medicilor. In urma analizelor facute, nu a reiesit o problema, insa artista a precizat ca isi va lua cateva zile pentru a se odihni.

„Sunt bine acum! Mi-am facut analizele, totul e bine, doar ca inca nu ma simt minunat. M-am aranjat putin ca trebuie sa filmez neaparat ceva ce nu am apucat ieri, pentru ca de ieri am durerile astea. Am tot incercat sa ma incarc cu energie pozitiva si sa ma gandesc ca nu ma doare, dar nu. De dimineata chiar nu am mai putut si aia e, dar o sa fiu bine, o sa-mi iau cateva zile de odihna, dupa ce termin acum de filmat. Aveti grija de voi!”, a povestit Nicole Cherry pe Instagram.

Horoscop 14 octombrie 2023. O zodie are parte de certuri si tensiuni in cuplu

Nicole Cherry a devenit mama pentru prima data la varsta de 22 de ani. Cantareata a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, pe 27 noiembrie 2021. Artista traieste de cativa ani o poveste de dragoste alaturi de Florin Popa.

De cand s-a nascut Anastasia, Nicole Cherry traieste unele dintre cele mai frumoase clipe din viata ei si incearca sa se bucure de fiecare moment alaturi de fiica ei. Artista a vorbit recent despre cum reuseste sa se imparta intre viata de familie si proiectele profesionale.

„Pana acum, cred ca tot ce am reusit sa fac este sa imi impart timpul bine. Echilibrul ajuta in orice. In rest, am si un copil bun care, de fiecare data, imi da doza de energie de care am nevoie sa merg mai departe. Chiar daca dorm mai putin, chiar daca nu reusesc ca le fac pe toate, nu pun presiune pe mine, incerc sa ma accept si cu bune si cu rele si sa imi dau timp si mie. Dar nici nu ma dau batuta, sunt o fire luptatoare!”, a declarat Nicole Cherry in interviul acordat publicatiei Adevarul.

Artista a vorbit si despre cum vede viitorul fetitiei sale, declarand ca o va sustine in orice alegere pe care o va face Anastasia.

Denis Roabes de la The Motans, adevaratul motiv pentru care a renuntat la Vocea Romaniei: „A fost o experienta foarte faina, foarte vasta”

„Eu imi doresc pentru Anastasia ce o face pe ea fericita. Atata timp cat ea va fi fericita cu job-ul pe care il va avea, cu ce va alege sa faca, eu o voi sustine si ma voi bucura pentru ea. Niciodata nu am fost de acord cu parintii care isi doreau sa devina ceva arunci cand vor creste, nu au reusit si au fortat copii. Nu cred ca asta ajuta. Pana la urma trebuie sa ne alegem fiecare ce ne dorim, ce ne face fericiti, pentru ca azi suntem, maine nu mai suntem. Nu se stie niciodata ce schimbari vor fi in viata noastra si cel mai bine este sa ne facem propriile alegeri”, a mai spus ea pentru sursa citata.

Articole din aceeasi categorie