22.04.2021
Jocurile foamei! Vedetele care au fost nevoite sa apeleze la diete stricte pentru a scapa de kilogramele in plus si totul pentru FAIMA

Multe staruri sunt gata sa faca orice pentru un rol sau pentru imaginea lor! Vezi in articolul de mai jos cine dintre vedetele de la Hollywood au tinut o dieta drastica si afla daca se merita sa te infometezi, pentru un corp suplu.

Citeste si :  A slabit 33 de kilograme intr-o perioada foarte scurta! Mihaela Cavcaliuc, despre cum a reusit aceasta perfomanta - VIDEO 

Chris Pratt

Transformarea super-eroului lui Chris Pratt este binecunoscuta tuturor fanilor Guardians of the Galaxy. Multa vreme nimeni nu l-a luat in serios pe comediant din cauza greutatii sale excesive: i s-au acordat doar rolurile secundare ale unui prostut si al unui grasut. Cu toate acestea, in 2013, „Marvel” a devenit interesat de Chris si i-a oferit un contract. Pentru rolul Star-Lord, a trebuit sa transpire mult, la propriu. Pentru a deveni noul razbunator si idol pentru milioane de oameni, Chris si-a luat in serios nutritia si pregatirea. Sase luni de culturism si antrenament cardio l-au facut sa devina un barbat frumos si puternic. Popularitatea a fost o recompensa binemeritata. In 2017, actorul de la Hollywood a primit chiar si o stea personalizata pe Walk of Fame.

Natalie Portman si Mila Kunis

Natalie Portman si Mile Kunis au trebuit sa devina aproape anorexice pentru rolul primelor balerine din Black Swan. Antrenamentele obositoare timp de 8 ore in fiecare zi si dieta stricta a adus fetele aproape la anorexie. Natalie a slabit 10 kilograme, iar Mila a pierdut 20. Cu toate acestea, toata munca nu a fost in zadar - filmul a fost apreciat. Acum fetele au revenit la greutatea anterioara si nu mai stau la o dieta atat de stricta.

Adele

Castigatoarea multor premii de muzica si film, Adele, este cunoscuta pentru formele curbate. Cu toate acestea, la un moment dat, cantareata a decis sa aiba grija de corpul ei, iar la Premiile Grammy din 2017 a fost vazuta intr-o noua imagine. Ce facea pentru a arata asa? Adele spune ca a facut mult Pilates si a renuntat la dulciuri. „Am incetat sa beau ceai si a ajutat. Puteam bea zece cani de ceai pe zi. Doua cuburi de zahar in fiecare ceasca. Adica 20 de bulgari de zahar pe zi! Si frisca ... ”- spune cantareata.

Ed Sheeran

Si Ed Sheeran a avut o perioada cand avea 20 de kilograme in plus. Muzicianul pop a avut recent un mic rol in Game of Thrones. Fanii serialului cult si-au exprimat nemultumirea fata de aparitia vedetei in rolul unui soldat, dupa care si-a sters Instagram-ul si a inceput viata de la zero. A inceput sa faca jogging alternativ - 30 de secunde sprint si 30 de secunde jogging. Antrenamentul in aer a dat un rezultat excelent: aspirantul actor si cantaret a slabit si se pregateste pentru un turneu grandios.

Anne Hathaway

Pentru rolul ei in Les Miserables, Anne Hathaway a trebuit sa spuna adio parului lung si sa slabeasca 10 kilograme cu 20 de zile inainte de filmare! Desigur, nu a fost fara ajutorul nutritionistilor, dar corpul epuizat nu a putut rezista la astfel de schimbari, iar pe platoul de filmare actrita a lesinat de mai multe ori. Vedeta manca doar doua mere pe zi si a consumat un shake de proteine ​​- 500 de calorii pe zi la o rata de 2.000.

Jared Leto

Jared Leto a pierdut si a castigat kilograme de mai multe ori in timpul carierei sale. Pentru prima data, actorul a urmat o dieta, pregatindu-se pentru filmul „Requiem for a Dream”. Apoi i s-a oferit rolul ucigasului John Lennon in filmul „Capitolul 27”, pentru care trebuia sa adauge aproximativ 30 de kilograme. Pentru a reveni la greutatea lui, vedeta a trebuit sa treaca la o dieta lichida cu apa, suc de lamaie, sirop de artar si piper Cayenne. Pentru rolul sau din filmul „Dallas Buyers Club”, Jared a refuzat complet mancarea si a baut doar apa, asa ca in doar cateva saptamani cantaretul a mai slabit inca 14 kilograme. Din pacate, astfel de metamorfoze au afectat sanatatea actorului - a dezvoltat o boala a articulatiilor.

Totul are beneficii, daca se face cu masura! Eforturile excesive de slabire pot deteriora tesutul organismului. De aceea se recomanda efectuarea cursurilor de post medical intr-o institutie specializata si sub supravegherea unui medic.

Citeste si :  Te pregatesti pentru sezonul estival? Noi iti aratam ce NU trebuie sa porti pe plaja, daca vrei sa nu arati caraghios
Articole din aceeasi categorie