08.10.2019
Inhalatii, irigare si aspirare cu un singur aparat! Acum se poate, gasiti la Elody!
Ce poate fi mai chinuitor decat un nas infundat, insotit de tuse? Doar un nas plin de secretii, la un copil care inca nu stie sa-l sufle! Cosmarul mamicilor de bebelusi a fost insa solutionat de catre expertii elvetieni ai companiei Rossmax, care au creat un nebulizator unic, 3 in 1.

Mai mult decat atat, nebulizerul Rossmax 3 in 1 produce un zgomot foarte mic, fiind dotat cu amortizor si design special, menit sa absoarba vibratiile. Respectiv, copiii nu vor mai avea frica de procedurile inhalatorii, din cauza utilizarii aparatelor zgomotoase.

Astfel, Rossmax 3 Breath este un nebulizator cu compresor, care permite administrarea eficienta a medicatiei in caile respiratorii superioare si periferia plamanilor. Acesta este dotat cu o cupa cu valva ce poate fi ajustata, in functie de necesitatile utilizatorului, iar dimensiunea particolelor nu se va modifica.

Cu ajutorul irigatorului nazal, cu care este dotat aparatul elvetian, se pot spala cavitatile nazale si rinofaringele pentru a inlatura secretiile, mucusul si substantele nocive, calmand astfel si manifestarile alergice. Adaptoarele nazale sunt din silicon antialergic, confortabile si moi la atingere, ce asigura o inchidere ermetica.

Rossmax 3 in 1 dispune de un aspirator nazal absolut unic ca si tehnologie. Acesta este dotat cu 2 pompe, una de nebulizare si alta de aspirare, ceea ce asigura o igiena maxima, impiedicand infectiile incrucisate. In plus, nivelul de vacuum al aspiratorului nazal, la fel, poate fi ajustat in functie de necesitatile celui ce-l utilizeaza. Aspiratorul nazal este o solutie sigura in cazul obstructiei nazale la copii, intrucat acesta nu doar inlatura mucusul, dar reduce congestia si curata chiar si nasul infundat.

Nebulizerul Rossmax 3 in 1 a fost conceput pentru a oferi ingrijire completa si eficienta in toate afectiunile respiratorii. Toate produsele elvetiene Rossmax corespund celor mai recente standarde de calitate din domeniul medical, fiind distribuite in peste 50 de tari ale lumii.

Acum, in reteaua de farmacii Elody puteti gasi nebulizator Rossmax 3 in 1 cu reducere de 15%.

Cu Elody sunteti pregatiti de sezonul rece!

www.elody.md

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie