26.05.2019
Elixirul tineretei se gaseste chiar in farfuria ta. Afla cum sa incetinezi procesul de imbatranire prin alimentatie
Viata lunga e o dorinta a multora dintre noi. Dar pentru a face sa devina realitate, trebuie sa ne pregatim permanent. Cu informatii si timp generos alocat sportului, nutritiei inteligente si relaxarii.

Pe masura ce inaintam in varsta ne dorim sa descoperim acea oaza a frumusetii care sa ne aduca o piele stralucitoare si silueta zvelta. Ce ai zice daca adevarata sursa de tinerete nu e chiar atat de departe pe cat iti imaginai, ci chiar la tine in farfurie?

Cu ajutorul unei diete echilibrate si bazandu-te pe o serie de alimente cu proprietati demonstrate, poti incetini efectele imbatrinirii, totul in timp ce reduci riscul unor boli asociate precum osteoporoza, diabetul sau problemele cu inima.

In video de mai jos afla mai multe detalii la acest subiect de la nutritionista Victoria Ursu si nutritionistul-dietetician Monica Sanpalean.

Iar daca ai inclus deja in dieta ta alimentele anti-aging si ai inceput sa vezi rezultatele, nu uita sa bifezi si cateva reguli care te vor ajuta sa iti pastrezi un look tanar si sanatos: foloseste crema cu factor de protectie 30 in fiecare zi (chair si iarna), aplica o crema hidratanta, poarta ochelari de soare, consuma legume si fructe cu un continut ridicat de apa si incearca sa dormi pe asternuturi de satin, scrie psychologies.ro.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie