12.09.2020
Dilema unui barbat a carui iubita s-a culcat cu 100 de barbati inainte sa il cunoasca: „Imi fac griji...”

Un barbat s-a confesat psihologului publicatiei britanice The Guardian in legatura cu relatia complicata pe care o are cu iubita sa.

„Ma ingrijoreaza foarte tare relatiile pe care iubita mea le are cu alti barbati. A recunoscut ca s-a culcat in trecut cu aproape 100 de barbati, cu majoritatea din interes – pentru bani, cadouri si vacante. Am fost de-a dreptul socat, nu neaparat ca a facut asta, si din cauza seninatatii cu care a recunoscut. Stiu ca a flirtat cu barbati insurati, a iesit cu ei la masa, iar cu unul s-a dus si la hotel. Din cate imi dau seama, sufera din cauza faptului ca a fost abandonata de tatal ei cand era copil si acum ii e dificil sa le spuna nu barbatilor. 

De curand a fost in vacanta cu o prietena si de atunci tot vorbeste la telefon cu un barbat. Cand am intrebat-o despre ce e vorba, a zis ca ma comport prosteste. Nu are nicio retinere sa imi spuna ca atrage privirile colegilor, care sunt interesati de ea din punct de vedere sexual. E disperata dupa atentie, subconstient poate.

Ea se supara cand deschid subiectul si de aceea il evit, insa fierb pe interior. O iubesc, dar nu stiu ce sa fac: sa o termin cu ea sau sa o accept asa cum e?”

Ce i-a raspuns psihologul:

„Daca iti judeci partenera dupa numarul de barbati cu care s-a culcat, intentiile tale sunt discutabile. Ar trebui gasesti raspunsul la intrebarea „ce isi doreste cu adevarat acesta femeie” si daca ai puterea, curajul sau dorinta de a o ajuta sa gaseasca ceea ce cauta. Se pare ca isi doreste sa fie iubita, dar nu intr-un mod dependent. Pare ca are mari probleme cu increderea in sine si are idei gresite despre cum sa castige respectul celor din jur. Dupa cum spui si tu, incearca sa inlocuiasca pierderea tatalui cu acest numar impresionant de barbati, pentru a umple golul din sufletul ei”.

Citeste si :  Demi Rose, video fara inhibitii. A renuntat complet la haine si a intrat in piscina

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie