28.02.2023
Dentus Dentino - unul dintre cele mai recomandate centre stomatologice, iti ofera servicii complexe, medici experti si aparate inovative - VIDEO

Centrul Stomatologic Dentus Dentino este alaturi de pacienti de 9 ani. Sambata, 25 februarie, la Dentus Dentino a avut loc evenimentul Orto Open Day (Brackets/OLA), in cadrul caruia au fost 100 vizitatori. 

Acestia au beneficiat de consultatie si radiografie gratuita. De asemenea, vizitatorii au avut parte de realizarea planului de tratament cu brackets sau cu aligners OLA/Invisalign.

Medicii-experti, cu calificari nationale si internationale, specializati in ortodontie au consultat vizitatorii, oferindu-le solutiile optime pentru indreptarea dintilor. 

 

In fiecare an Dentus Dentino organizeaza evenimentele: Implant Opent Day si Orto Open Day Vezi aici cum a fost la evenimentul Implant Open Day, 18 februarie!

Dentus•Dentino - unul dintre cele mai recomandate centre stomatologice, ce iti ofera servicii complexe, medici experti si aparate inovative. 

De 9 ani Centrul Stomatologic Dentus•Dentino este alaturi de pacienti. Sambata, 25 februarie, la Dentus•Dentino a avut loc evenimentul Orto Open Day (Brackets/OLA), in cadrul caruia au fost 100 vizitatori. 

Acestia au beneficiat de consultatie si radiografie gratuita. De asemenea, vizitatorii au avut parte de realizarea planului de tratament cu brackets si cu aligners OLA/Invisalign. Medicii-experti, cu calificari nationale si internationale, specializati in ortodontie au consultat vizitatorii, oferindu-le solutiile optime pentru indreptarea dintilor. 

La Dentus•Dentino: 

- Peste 20 000 pacienti zambesc cu incredere -

- Activeaza medici calificati, cu 15+ ani de experienta 

In fiecare an, Dentus•Dentino organizeaza evenimentele: Implant Opent Day si Orto Open Day.

Vezi cum a fost la Implant Open Day, 18 februarie. Urmareste-ne pe Facebook sau Instagram si fii la curent cu ultimele noutati, marca Dentus•Dentino! 

Instagram 

Implant Open Day

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie