17.09.2020
Cum ne conservam energia cand revenim din vacanta sau dupa zilele de odihna? Psihologului Sanda Diviricean: „Trebuie sa avem grija de emotiile noastre si sa nu ne lasam prada provocarilor cuiva.”

Nu risipiti energia acumulata in vacanta, ne indeamna psihologul Sanda Diviricean, proaspat revenita din Turcia, unde a avut parte de o odihna nu tocmai traditionala.

Psihologul Sanda Diviricean a oferit un interviu pentru emisiunea O Seara Perfecta, in care a povestit unde si-a petrecut vacanta din care recent s-a intors si a oferit cateva sfaturi despre cum sa mentinem energia acumulata in timpul odihnei. „Noi suntem mereu intr-un schimb de eneregie.”

Specialistul a venit si cu cateva recomandari pentru a diminua fricile si ingrijorarile care au aparut sau s-au intensificat in ultima perioada. „Noi suntem alcatuiti din trei nivele: emotional, fizic si psihic. Astea sunt ca trei laturi a unui triunghi. Noi trebuie sa mentinem aceste nivele. Trebuie sa avem incredere si credinta ca lucrurile vor evolua pozitiv. Pe incredere si credinta lucrurile s-au miscat mereu. Asta trebuie sa crestem in noi si sa generam.”

Pentru a afla mai multe sfaturi poti viziona videoul de mai jos.

Citeste si :  Nu-ti fie frica sa fii vulnerabil! Psihologul Sanda Diviricean: „A fi vulnerabil inseamna a fi om.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie