01.05.2021
Care este cu adevarat starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel? Actorul a vorbit prin telefon

Pe 20 aprilie, presa anunta ca Alexandru Arsinel si sotia lui, Marilena, au fost diagnosticati cu Covid-19 si se afla in spital. 

9 zile mai tarziu, acestia se afla tot la Matei Bals, desi s-a vorbit initial de o externare. 

Contactat telefonic de moderatorul unei emisiuni  de la Prima Tv, actorul a intrat in direct si a povestit ca starea lui de sanatate e una buna:

“Multumesc. Sunt foarte bine. Nu va faceti griji, sunt foarte bine”.

Atat Arsinel, cat si sotia acestuia s-au vaccinat impotriva Covid-19 la inceputul anului. Au primit prima doza de la Pfizer in ianuarie, iar rapelul l-au facut in februarie.

„Eu am organizat totul! Am avut si relatii cu doua fete!" El este barbatul din spatele pozelor nud din Dubai care au scandalizat planeta! Ce a spus dupa ce a fost arestat

Ulterior, se pare ca au dezvoltat o forma usoara a bolii. Medicul Adrian Marinescu, medic infectionist al Institutului Matei Bals din Capitala,  chiar a confirmat acest lucru pentru o televiziune de stiri: 

"In cazul lui Alexandru Arsinel, e dovada ca daca ma vaccinez si apoi ma infectez,  nu voi face o forma severa, nu voi avea complicatii.  Vorbesc aici de persoane vulnerabile, de varstnici, de cei cu boli cronice,  care daca s-ar infecta si n-ar fi vaccinate ar avea o probabilitate mare sa faca forme severe si sa-si puna viata in pericol. Deci pana la urma, vaccinul inseamna o probabilitate mai mica de a ma infecta, dar si daca ma infectez ceea ce conteaza este ca nu voi face forma severa. De fapt, acesta este obiectivul, de a-i proteja pe cei vulnerabili. E un obiectiv individual pentru cel vulnerabil si bineinteles la nivel de masa, in momentul in care imunizarea este extinsa duce la ceea ce ne dorim cu totii, adica la intoarcerea la normalitate ".

Reuniune de familie! Nepoata Sofiei Rotaru si-a lasat iubitul milionar in SUA si a iesit la plimbare cu mama si bunica. Cat de frumoasa e aceasta dinastie

Articole din aceeasi categorie