Andreea Marin se mentine intr-o forma excelenta, iar vedeta se simte tot mai bine in pielea ei. Fosta prezentatoare TV a dezvaluit care este secretul siluetei sale de invidiat si la ce alimente a fost nevoita se renunte pentru a scapat de kilogramele in plus.
Astfel, vedeta a urmat sfaturile unui nutritionist si si-a adaptat dieta conform nevoilor sale. Desi a renuntat la multe obiceiuri culinare care ii afectau regimul, Andreea Marin a recunoscut ca nu a putut renunta la toate alimentele care ii plac. Totusi, vedeta a gasit un echilibru pentru a imbina obiceiurile sanatoase cu placerile culinare.

Andreea Marin, despre secretul siluetei sale
Vedeta este foarte mandra de faptul ca a reusit sa slabeasca aproximativ 7 kilograme de cand a renuntat complet la dulciuri. Cu toate ca a spus ca dieta nu a fost una foarte dificila, Andreea Marin a precizat ca a eliminat anumite alimente de pe lista.
Cat de emotionant! Rebel Wilson a publicat o fotografie rara cu fiica ei nou-nascuta - FOTO
„Pot renunta la orice, nu exista nu se poate. Dar nu as vrea sa renunt la branza, un cas bun tine loc si de paine si e pentru mine in capul listei preferintelor. Nu exista nu se poate! M-am lasat de dulciuri acum o luna si jumatate si am pierdut sapte kilograme. Si sa stii ca, daca ti s-ar spune intr-o zi, de catre un medic – Doamne fereste, nu ne dorim asta – ca ai o problema de sanatate si ca rezultatul va fi bun doar daca te lasi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu exista nu se poate, exista nu am destula vointa sa fac asta. E o mare diferenta. Eu, cand imi pun in minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ala nu aman lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotarata. Cred ca asta ma ajuta in viata, sunt foarte determinata atunci cand ma convinge necesitatea unui fapt.”, a declarat Andreea Marin.


Prin urmare, vedeta a oferit exemple de mancaruri pe care le consuma intr-o zi obisnuita, incepand cu prima ora a zilei. Vedeta a renuntat la carbohidrati, paine sau paste dupa ora 14:00 si este foarte atenta si la fructele si legumele pe care le consuma.
„Cinci mese pe zi, fara prajeli, sosuri, fast food – ma feresc de ele ca de ciuma – ultima masa la 7 seara. Carbohidrati, paine, orez, paste fainoase, doar pana la ora 14:00. Fructe si legume proaspete in fiecare zi, dar la distanta de mese. Atentie, fructe si legume fara hormoni, fara toxine! Incercati sa alegeti ceea ce vine de la tara si nu e tratat chimic. Doi litri de apa pe zi. Paharul cu apa pe birou a inlocuit covrigeii si alunele. Sare cat mai putina, zahar deloc, e buna si mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineata, 6 zile pe saptamana. Eu m-am convins ca nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvarcolit destul inainte sa incep.”, a declarat Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

