09.04.2021
„Am vrut sa va zic ca a inceput sa imi prinda 5G-ul la telefon.” „Fata cu naiul”, Adriana Babin, s-a vaccinat anti-Covid

Se pare ca tot mai multi artisti se vaccineaza anti-Covid si naista Adriana Babin a facut acest pas important. Tanara s-a vaccinat in Romania.

Citeste si :  Nicolae Botgros, alaturi de fiul si viitoarea nora! Familia maestrului s-a vaccinat anit COVID la Iasi. „Multumesc mult Romania ..!!!”

„Am vrut sa va zic ca a inceput sa imi prinda 5G-ul la telefon sau ca de azi Bill Gates o sa stie de cate ori pe zi stranut, dar e prea banal, de-aceea o sa scriu doar "multumesc Romania”, a scris Adriana Babin, pe pagina sa de Facebook, in dreptul fotografiei facuta in timpul vaccinarii.

Prietenii virtuali s-au amuzat de cele scrise de tanara si au ramas pe aceeasi unda de umor, scriind in sectiunea comentariilor diverse mesaje amuzante. „Vei avea glas de privighetoare )”, „Bill Gates....o sa cante si el la nai..asa functioneaza vaccinu "ista", „Dupa a 2-a etapa, vei prinde bine si undele din cosmos..”, au scris cativa dintre ei.

Adriana Babin este o domnisoara in toata legea, iar varsta recent implinita o face sa viseze la o cariera in marile tari ale lumii. Carierista de felul sau, Adriana stie cu precizie ce-si doreste, iar pentru a atinge culmile, munceste din greu.

La ai sai 20 de ani impliniti, are dorinte marete: „Am visuri foarte mari, cum ar fi sa cant in Sydney Opera House din Australia sau sa cant la Los Angeles cu Orchestra Filarmonicii din Los Angeles, dirijata de Dudamel si multe alte vise de instrumentist.”, a spus Adriana, intr-un interviu in timpul emisiunii O Seara Perfecta.

Citeste si :  Mihai Bendeac, dupa ce s-a vaccinat cu  serul AstraZeneca: „Pe vremuri, barbatii mergeau in razboaie"

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie