16.09.2024
7 secrete care te vor ajuta în lupta cu kilogramele în plus

Cele mai multe femei au probleme în a-și menține greutatea sub control și nu reușesc să se apropie de silueta visată. Însă slăbitul nu este așa stresant sau complicat dacă cunoști mici trucuri ce fac diferența.

Citește mai jos 7 trucuri pentru slăbit ce te pot ajuta să te apropii de greutatea ta ideală.

1. Nu consuma calorii în stare lichidă

Sucurile, cafeaua, ceaiul, alcoolul și băuturile carbogazoase au și ele calorii. Consumându-le, nu realizezi cât de mult rău îi faci siluetei tale. Limitează-te la apă plată și vei vedea că hidratându-te suficient te vei simți și mai sătulă.

2. Citește etichetele produselor

O privire rapidă la eticheta produselor pe care le cumperi te poate face să eviți să consumi calorii în exces. Află ce ingrediente să eviți și cum să interpretezi valorile nutritive ale alimentelor și îi vei face și sănătății tale un bine.

3. Înlocuiește prânzul cu o salată

Pregătirea unei salate nu îți ia nici mult timp și poate înlocui cu ușurință masa ta de prânz.Asigură-te că adaugi multe legume proaspete precum și proteine slabe în grăsimi.

Ce mesaj i-a transmis familia regală britanică prințului Harry de ziua lui. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2021

4. Urcă pe scări

Deși ai opțiunea să iei liftul, mișcarea pe care o faci urcând câteva etaje poate face diferența pentru silueta și tonusul tău. Arde caloriile în plus făcând mai multe drumuri de fiecare dată când ai nevoie de un boost de energie.

5. Asigură-te că ai la tine gustări sănătoase

Nucile sau alunele nesărate conțin grăsimi nesaturate, bune pentru corpul tău, fiind cunoscute și pentru efectul lor de aplatizare a abdomenului. Ia cu tine porții mici la birou și ține-le la îndemână pentru a te asigura că nu îți pierzi energia în timpul zilei și îți păstrezi glicemia sub control.

Yoga aeriană cu Adriana Babin! Află care sunt beneficiile acestui tip de sport - VIDEO

6. Atenție la carbohidrați

Carbohidrații îți oferă într-adevăr multă energie dar trebuie să fii foarte atentă la porțiile pe care le consumi (în special dacă mănânci în oraș sau la film!). Înjumătățește porțiile de carbohidrați (paste, pâine, cartofi) și vei simți imediat diferența la cântar.

7. Renunță la dressing-uri și sosuri

Sari peste dressing-uri, ketchup, maioneză sau alte sosuri. Acestea conțin adesea foarte multe calorii, precum și multe grăsimi saturate. Evită și crutoanele adăugate în salate.

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie