07.10.2024
7 secrete care te pot ajuta să îți menții silueta

Să arăți bine este cu siguranță un lucru pe care ți-l dorești, însă ți se pare destul de complicat să ai grijă de alimentație și în plus să faci și sport.

Pentru că știm că poți găsi tot felul de scuze, genetica sau lipsa motivației, ți-am pregătit 7 secrete care te vor ajuta să îți păstrezi silueta.

1. Antrenează-te dimineața

Trezește-te și pregătește-te să faci mișcare. Dacă faci sport dimineața vei fi sigură că nu te vei aglomera cu alte lucruri, așadar nu vei lipsi de la ședința de fitness. Trebuie să îți faci timp pentru ce este important, așadar dacă vrei un corp armonios, trezește-te dimineața puțin mai devreme și fă sport. Totul depinde de tine!

2. Încordează-ți mușchii

Atunci când faci sport sau chiar și atunci când stai la coadă la cumpărături îți poți încorda mușchii. În felul acesta îi vei antrena și se vor tonifia, iar tu vei observa o definire mai accentuată a mușchilor.

Gestul pe care-l face Prințesa Charlotte în timpul cinei o emoționează întotdeauna pe Kate Middleton

3. Stai dreaptă

Stai dreaptă și ai grijă de postura ta. Pe lângă faptul că te vei simți mai încrezătoare, vei părea mai slabă. Studiile au demonstrat că o postură bună a corpului te poate face să pari chiar și cu 5 kg mai slabă. Așadar, stai dreaptă și zâmbește!

4. Bea suficientă apă

Apa este foarte bună, deoarece elimină toxinele din corp, îmbunătățește aspectul pielii și ajută organismul să funcționeze mai eficient, adică vei arde mai ușor caloriile. Încearcă să bei 10 pahare de apă în fiecare zi și vei avea un corp sănătos.

Horoscop 7 octombrie 2024. Zodiile care sunt inspirate să exploreze noi orizonturi

5. Mănâncă porții mici de-a lungul zilei

Porțiile mici ajută la funcționarea eficientă a metabolismului, eliminând schimbările de dispoziție și senzația de foame. Încearcă să mănânci des și puțin și să faci și sport. Aceasta este cheia unei siluete de invidiat. Ai grijă să incluzi în meniu legumele, cerealele integrale și fructele.

6. Culcă-te devreme

Încearcă să te culci mai devreme și corpul tău îți va mulțumi. Vei reuși în felul acesta să slăbești, să ai mai multă energie și te vei simți cu siguranță mai bine. În plus, vei evita formarea cortizolului în exces, hormonul care duce la creșterea în greutate. Dormi în fiecare seară 7-9 ore pentru o viață sănătoasă.

7. Ai grijă la calorii

Încearcă să îți monitorizezi caloriile. Dacă îți este mai ușor, poți folosi o aplicație în care poți adăuga și exercițiile fizice pe care le faci. Setează-ți un număr la calorii pe care trebuie să le respecți zilnic și ai grijă să nu le depășești.

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie