10.06.2021
Zvonurile se confirma! Kanye West si Irina Shayk formeaza un cuplu. PRIMELE IMAGINI cu ei impreuna

Dupa cateva saptamani de speculatii, iata ca zvonurile potrivit carora Kanye West si Irina Shayk formeaza un cuplu se adeveresc.

Kanye West si Irina Shayk formeaza un cuplu, iar acest lucru este dovedit de primele imagini cu cei doi impreuna. Kanye West si Irina Shayk se afla in aceasta perioada in Franta, in vacanta, unde sarbatoresc ziua de nastere a rapper-ului, care a implinit 44 de ani.

Citeste si :  Smiley e innebunit dupa fiica sa si isi doreste deja sa faca o piesa cu ea. „Nu pierd nici o baita a Josephinei”

Imaginile cu cei doi impreuna s-au viralizat destul de repede si este lesne de inteles, mai ales ca rapper-ul inca se afla in plin proces de divort de Kim Kardashian.

Desi din imagini nu se poate spune cu siguranta ca Kanye West si Irina Shayk formeaza un cuplu, mai multe surse apropiate celor doi au facut deja declaratii presei despre relatia acestora. „Irina si Kanye sunt impreuna. Momentan este ceva casual, insa se simt foarte atrasi unul de celalalt. Sunt impreuna de cateva saptamani bune”, a declarat o sursa.

Citeste si :  Nicole Cherry a dezvaluit sexul copilului ei, iar fanii artistei au aflat primii

„Kanye West se intalneste acum in secret cu Irina Shayk,” a scris cineva pe un cont de Instagram.

Shayk are 35 de ani si are o fiica de patru ani cu actorul Bradley Cooper, de care s-a despartit in 2019. Supermodelul rus si rapperul american s-au cunoscut, cel mai probabil, in 2010, cand Shayk a interpretat un inger in videoclipul piesei Power, de pe albumul de mare succes My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Doi ani mai tarziu, Shayk a defilat pentru West, care abia isi descoperise veleitatile de designer, la Paris Fashion Week.

Citeste si :  Cu regret despre Iurie Sadovnic! Eugen Doga: „Suntem zgarciti si numai dupa ce omul paraseste aceasta lume noi incepem sa cautam cuvinte mai frumoase si mai potrivite”. Vezi ce relatie au avut cei doi maestri - VIDEO 

Relatia lui West cu Kim Kardashian a inceput in 2012, cei doi casatorindu-se doi ani mai tarziu, in Europa, si avand o relatie cat se poate de avida de atentia publica. In urma anuntarii divortului, o sursa apropiata cuplului a spus ca proaspata miliardara americana nu se grabeste sa intre din nou intr-o relatie, dar ca incearca sa lase aceasta portita deschisa, in cazul in care s-ar ivi persoana potrivita.

Citeste si :  Fii mai loial! Comentariile negative si criticile pot afecta orice persoana. Iata cateva lucruri care iti par a fi normale, dar care sunt extrem de nepoliticoase si deranjante
Articole din aceeasi categorie