31.07.2020
Zayn Malik a publicat o noua fotografie dupa aproape doua luni de tacere pe Instagram. Poza a trezit nedumerirea fanilor

Cunoscutul interpret englez si-a bucurat urmaritorii in aceasta dimineata cu o noua imagine. Totusi, fostul membru al trupei „One direction” apare intr-o ipostaza care i-a pus pe ganduri pe unii admiratori.

Citeste si :  Fanii sunt in delir: Gigi Hadid si Zayn Malik s-au impacat! Cei doi au petrecut noaptea impreuna - FOTO

Noua postare a artistului a adunat in doar patru ore, 3,1 milioane de like-uri si 165 de mii de comentarii. In aceasta, Zayn a facut un selfie, iar ceea ce a atras atentia urmaritorilor sai este faptul ca ochii lui lucesc. Sa fi plans barbatul?

Interpretul pieselor „Dusk till dawn” sau „Pillowtalk” nu a notat nimic in descrierea pozei sale, ceea ce a facut ca aceasta sa fie si mai misterioasa.

Fanii lui si-au facut griji in legatura cu lipsa artistului de pe retelele de socializare. Acestia i-au scris sute de masaje de admiratie si incurajare. „Bine ai revenit'', „De ce ai lipsit?” si „Te ador, Zayn”, au mentionat cativa. Totusi, o tanara a observat ochii umezi ai brunetului si a scris: „De ce plangi, dragule?” Sa ne gandim: Oare ochii lui Zayn s-au umplut de lacrimi de fericire sau de tristete?

Subliniem faptul ca Zayn si fotomodelul Gigi Hadid sunt in asteptarea unei fetite. Cei doi urmeaza sa devina parinti in luna septembrie.

Citeste si :  Una dintre cele mai de succes modele ale momentului - insarcinata cu primul ei copil! Cine este tatal 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie