26.01.2024
Vlada Botan, implicata intr-un nou scandal! Bloggerita este acuzata de escrocherie pe retele: „Sa luam bani suntem primii, dar...” - FOTO/VIDEO

In mediul online a aparut un scandal monstru, in care Vlada Botan este acuzata ca ar fi luat bani pentru o promovare, insa nu si-ar fi indeplinit promisiunile. Informatia a fost facuta publica de catre o antrenoare de stretching.

Recent, pe Instagram a devenit viral un scandal, intre o antrenoare de stretching si Vlada Botan. 

Diana Delly a povestit despre un incident pe care l-a avut cu Vlada Botan: „Eu am patit culmea culmilor, eu nu ma asteptam la asa ceva cand am inceput colaborarea cu aceasta, dar daca s-a intamplat asa ceva asta trebuie de discutat ca voi sa nu faceti aceleasi greseli pe care le-am facut eu. Nu pot sa inteleg de ce oamenii in Moldova sunt atat de neseriosi”.

„Nu e prima data cand eu fac colaborari cu bloggerii din Moldova si de aceasta data am fost sigura in fata aceasta, pentru ca ea mi-a aratat mai multe recenzii de la colaborarile cu ea. Iar eu am crezut acest lucru si atunci cand i-am dat banii fetei, i-am spus ca hai sa fie chiar pe bune totul adevarat, iar ea mi-a spus sa nu-mi fac griji pentru ca totul o sa fie bine”.

Din cele relatate de Diana, Vlada Botan a cerut pentru colaborarea cu ea 400 de euro si timp de doua luni sa beneficieze de antrenamente personale de stretching: „Vlada Botan este  un blogger popular cu care am inceput colaborarea. Aceasta mi-a cerut 400 de euro, nu 400 de lei, aici este vorba de 8000 de lei. Ea mi-a cerut banii mai inainte spunandu-mi ca are nevoie de banii astia urgent pentru a achita un colet”.

Ulterior, si-ar fi amanat promovarea, invocand diferite motive.

Diana Delly a publicat toata conversatia cu Vlada Botan, iar cand aceasta i-a cerut banii inapoi, Vlada a ales sa ii raspunda „frumos”, mentionand ca este gata pentru colaborari in continuare.

Dupa cele publicate de antrenoare, Vlada a venit cu o reactie pe story, iar in descrierea acestuia a lasat si un mesaj: „Daca va pasa de nervii vostri, niciodata nu va legati cu oameni imaturi”.

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita care are peste 140 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie